مزیت های خوراک استارتر گوساله پلت شده
۱) طی فرآیند تهیه و تولید خوراک بصورت پلت، مواد تحت حرارت بالا قرار می گیرند و بدین وسیله کلیه عوامل باکتریایی و یا ویروسی موجود در اجزاء تشکیل دهنده خوراک از بین می روند. بنابراین خوراک پلت شده از نظر بهداشتی در مقایسه با خوراک آردی سالم تر بوده و از شرایط بهتری برخوردار است.
۲) بطور کلی گوساله، خوراک پلت شده را نسبت به خوراک آردی مش، بیشتر ترجیح می دهد. بنابراین میزان مصرف خوراک پلت شده بیشتر از میزان مصرف به صورت آردی خواهد بود. این امر سبب می شود وزن گیری گوساله هایی که از خوراک پلت استفاده می کنند به طور معنی داری بیشتر از میزان وزن گیری گوساله هایی باشد که از خوراک آردی استفاده می کنند.
۳) میزان ریخت و پاش خوراک پلت شده از خوراک آردی به مراتب کمتر خواهدبود. گوساله ها عادت دارند با پوزه خود با خوراک آردی بازی کنند و بدین ترتیب معمولا مقادیری از خوراک به بیرون و اطراف سطل حاوی خوراک آردی گوساله ریخته می شود. اما در صورت استفاده از خوراک استارتر پلت شده این ریخت و پاش ها به مراتب کمتر خواهدبود.
۴) در صورت استفاده از خوراک پلت شده، گوساله ها قادر نخواهند بود اجزاء خوراک را از هم جداکنند بلکه مصرف پلت سبب می شود همه اجزاء بکار رفته در فرمولاسیون خوراک، یکنواخت به مصرف گوساله برسد. لذا این اطمینان حاصل خواهد شد که گوساله کل اجزاء بکار رفته در خوراک پلت شده را دریافت نموده است.
۵) خوراک پلت شده، خوراک آماده مصرف می باشد و دیگر نیازی به فرمولاسیون و مخلوط کردن اجزای خوراک در دامداری نمی باشد بنابراین مصرف خوراک پلت شده علاوه بر صرفه جویی سرمایه گذاری مواد اولیه و بهداشتی بودن مواد، در هزینه ساخت و افت انبار صرفه جویی می کند.