پنج راه برای کاهش تنش حرارتی در گله گاو شیری
۱) به گاو انتظار زایش توجه بیشتری کنید و آخور خوراک آنان را برای پیشگیری از فساد ناشی از تابش آفتاب بپوشانید.
۲) با استفاده از فن های ۹۰ تا ۱۲۰ سانتیمتری با فاصله ۶ متری از یکدیگر و در ارتفاع ۲.۴ متری از زمین، هوای خنک برای گله فراهم سازید. نازل های آبپاش را بالای راهروی خوراک، در ارتفاع ۲.۴ متری و زیر فن ها قرار دهید. حتی الامکان برای آبپاش ها زمان سنج قراردهید بطوریکه گاوها در هر چرخه ۱۵ دقیقه ای ۲ تا ۳ دقیقه خیس شوند.
۳) فضای جایگاه شیردوشی را به حداقل کاهش دهید و برای گردش هوا و تخلیه هوای گرم از هواکش استفاده کنید زیرا این مکان گرمترین مکان در دامداری است.
۴) در طول تابستان برای جلوگیری از تجمع خوراک فاسد و جلبک، باید آبشخورها حداقل یک روز در میان با محلول ضدعفونی کننده رقیق شده شسته شوند و آبشخورهای بیشتری نزدیک محوطه انتظار شیردوشی قراردهید.
۵) تغییراتی در جیره غذایی برای افزایش میزان انرژی و کاهش حرارت زایی اعمال کنید. نخست، مکمل چربی اضافه کنید. منابع چربی میتوانند تا ۵ درصد ماده خشک جیره را تشکیل دهند. پروتئین جیره را میتوان تا ۱۶ درصد یا کمتر کاهش داد. در آخر، پتاسیم، سدیم و منیزیم را تا ۱.۵، ۰.۴۵ و ۰.۳۵ درصد ماده خشک جیره برای گاوهای شیری افزایش دهید.