کاهش متان در آروغ گاو بوسیله تغذیه چربی و دانه های روغنی
با بهبود کارایی تولید شیر، خروج گاز متان ۲۵ درصد کاهش می یابد. بر اساس یک مقاله علمی چاپ شده در سمینار گاو شیری غرب کانادا، افزودن ۲ تا ۴ درصد چربی و دانه های روغنی به جیره گاو، خروج گاز متان را به میزان ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش می دهد. با وجود اینکه اقتصاد کنونی هنوز برای تولید کنندگان، مثبت ارزیابی نمی شود، ولی محققان کشاورزی و متخصصان تغذیه اعلام می کنند که این موضوع، یک روز دست یافتنی خواهد شد. می توان با ۲۰ درصد کاهش تولید متان در شکمبه گاوهای پر تولید، میزان انرژی را که به طور معمول برای آزاد سازی متان بکار می رود، برای تولید شیر بدون افزایش هزینه خوراک بازیافت کرد. همچنین متان را باید در تبادلات صنعت دامپروری نیز ارزیابی نمود. این می تواند باعث درآمدی هر چند مختصر از طریق سود حاصل از کاهش کربن ایجاد کند.