چهار ماه کامل برای تخمیر سیلاژ ذرت لازم بود
همه نمونه ها بین ۲۵ تا ۴۵ درصد ماده خشک داشتند و فرض شده بود ماهی که نمونه به آزمایشگاه ارسال می شود، با طول مدت تخمیر سیلاژ رابطه مستقیم دارد. در اینجا نتایج حاصل بر اساس ماده خشک آمده است:
– پروتئین خام محلول از ماه های شهریور تا آذر (۳/۸) واحد، کمتر از فروردین تا خرداد (۴/۴۷) بود.
– نشاسته در دسترس، طی ماه های آبان و آذر پائین تر از ماه های بعدی بود. ولی کل نشاسته ، در آبان و آذر بالاتر بود.
– اسید لاکتیک، PH و اسیدیته، تا ۴ ماه پس از سیلو کردن، به حداکثر میزان خود نرسید.
– میزان اسید استیک تا ۶ ماه پس از سیلو کردن، رو به افزایش بود.
محققان بیان می کنند که این نتایج نشان می دهد که حداقل ۴ ماه برای تخمیر کامل سیلاژ ذرت لازم است. برای تصحیح تغییراتی که در میزان مواد مغذی و قابلیت هضم سیلاژ ذرت طی زمان سیلو کردن صورت می گیرد، باید تغییراتی در جیره اعمال گردد.