عوامل زیادی در پیش گیری از لنگش نقش دارند
بیماری لنگش اغلب با زایش شروع می شود ولی عوامل خطر زای دیگری نیز هستند که تولیدکنندگان باید به آن توجه کنند:
زایش میتواند لنگش را آغاز کند
تغییرات هورمونی و تغذیه ای در طول این زمان میتواند گاوها را در معرض خطر بالاتر ابتلاء به لنگش قراردهد.
مدیریت نقش مهمی دارد
چگونگی پرورش تلیسه ها، می تواند عاملی در گسترش لنگش باشد. سم چینی منظم، دو بار در سال، میتواند از مشکلات سم جلوگیری کند. گاوها باید در زمان خشکی سم چینی شوند تا وزن به طور مساوی روی اندامهای حرکتی توزیع شود.
بیماری می تواند علت باشد
اسیدوز شکمبه، یکی از دلایل لنگش است زیرا سم ها را نسبت به بیماری آسیب پذیرتر می کند. بیماریهای عفونی، سمومی در خون ترشح می کنند که منجر به خونریزی کف سم می گردد.
تغذیه مهم است
مطمئن شوید که گاوها الیاف کافی دریافت می کنند و مصرف ماده خشک خوبی دارند. خوراک کپک زده نیز عامل خطرزایی است.
محیط گاو را فراموش نکنید
کف، آسایش گاو، طرح جایگاه و تهویه می تواند گاو را در معرض خطر بالاتر لنگش قراردهد. کف لاستیکی کمک می کند.
اصلاح نژاد را برای سلامتی پا انجام دهید
سخت زایی و اصلاح برای تولید شیر بالا، صفاتی هستند که می توانند روی لنگش تاثیر داشته باشند.