اهداف کیفیت شیرتان را ارزیابی و به روز کنید
این ارزیابی ها شامل کارکنانی که با گاو در تماس هستند، دامپزشک گله، فروشنده تجهیزات شیردوشی، نماینده گاوداری تولیدکننده شیر، نمایندگی یا متخصص توزیع و سایر مشاوران مخصوص می باشند. گروه ارزیابی باید سطوح مدیریتی فعلی، مراحل شیردوشی، آماده سازی گاو، پیشگیری ورم پستان، تجهیزات، بروز ورم پستان، نوع ارگانیسم های مسبب ورم پستان و .. را بررسی کنند. اهداف موجود گله شاید نیاز به تعدیل و جایگزینی داشته باشند. اهداف واقعی که ممکن است در ماه های آینده حاصل شود را ارزیابی کنید. شما باید اعضای گروه ارزیابی را در طول سال در مواقع نیاز مشاوره کنید مانند مواقعی که روش ها به نظر کارآمد نمی آیند. میزان بروز ورم پستان افزایش یافته و یا کیفیت شیر تولیدی کاهش یافته است. از تجربیات اعضای گروه استفاده کنید.
اهداف زیر را در نظر بگیرید
این اهداف چالش زا بوده که ممکن است برای دستیابی به آنها چند ماه یا بیشتر زمان لازم باشد ولی دست یافتنی هستند.
– هیچگاه نباید بیش از ۰.۵ درصد از گله در روز شیر دور ریز به خاطر بروز ورم پستان داشته باشند.
– در هر زمانی باید کمتر از ۱۲ درصد گاوها و ۵ درصد کارتیه ها ضدعفونی باشند.
– تعداد گاوهای حذفی به دلیل ورم پستان نباید سالیانه بیش از ۳ درصد گله باشد.
– در هر ماه کمتر از ۲درصد گله به مواد ورم پستانی بالینی جدید مبتلا شوند.
– شماره سلول بدنی مخزن همواره کمتر از ۲۰۰.۰۰۰ باشد.
– شمارش استاندارد در ظرف محیط کشت همواره کمتر از ۱۰.۰۰۰ باشد.
– هیچ آلودگی آنتی بیوتیکی در مخزن وجود نداشته باشد.
– بیش از ۸۵ درصد از گله همواره نمره خطی DHI، ۴ یا پایین تر از آن داشته باشند.
اجازه ندهید که یک سال دیگر هم بدون وقت شناسی و به کارگیری افراد متخصص و مشاورد در ارزیابی سطوح مدیرتی، فعالیت های اجرایی و عملکرد گله تان سپری شود.
به جز ارزیابی های برنامه های ورم پستان و اهداف، بررسی های اجرایی از سایر بخش های حرفه گاوداریتان شامل عملکرد اقتصادی گله، برنامه های تغذیه ای، روش های سلامتی و عملکرد گله، برنامه های تولید مثلی و عملکرد، سطوح تولید شیر و مدیرت کارکنان را نیز انجام دهید.