شرکت مهشاد یزد
تولید گلوتن ذرت، کنجاله جرم ذرت و سبوس ذرت جهت تغذیه دام و طیور
اطلاعات بیشتر
گلوکز ذرت
گلوکز ذرت که از هیدرولیز نشاسته ذرت حاصل می شود، در صنایع غذایی به عنوان پرکننده، شیرین کننده و جاذب رطوبت کاربرد فراوانی دارد. از دیگر مزایای استفاده از شربت گلوکز در محصولات غذایی ایجاد بافت نرم، افزایش حجم، جلوگیری از کریستالیزاسیون حاصل از دانه های شکر و افزایش طعم میباشد.
گلوتن ذرت
گلوتن ذرت، پروتئین دانه ذرت می باشد که بصورت گرانول های طلایی رنگ استخراج می شود. تکنولوژی جدید بکار گرفته شده در تولید این محصول از آسیب دیدگی و دناتوره شدن پروتئین ها جلوگیری کرده و درصد پروتئین استخراجی را به 66-68 % رسانده است که این میزان در تشکیل بافت پروتئینی دام و طیور نقش اساسی ایفا کرده و از بهترین منابع تامین پروتئین در خوراک دام و طیور و آبزیان به شمار می رود.
جوانه ذرت
بخش روغنی دانه ذرت جوانه نام دارد که حاوی 40-50 % روغن می باشد و با روغنکشی از آن روغن ذرت حاصل میگردد. جوانه ذرت به دلیل دارا بودن ویتامین های محلول در روغن (A,D,E,K) و دارا بودن پروتئین، در جیره خوراک دام و طیور جهت پروار کردن، مصرف فراوان دارد.
سبوس ذرت
سبوس ذرت غشای خارجی یا همان پوسته ذرت می باشد که منبع غنی فیبر و پروتئین است و در خوراک دام مصرف فراوان دارد.