شرکت گلفام الوند
تولید خوراک دام و طیور
اطلاعات بیشتر
شرکت گلفام الوند با هدف توسعه و رشد صنعت دام و طیور فعالیت خود را در کیلومتر 5 جاده کبوتر آهنگ به زنجان در بهمن ماه سال 1388 با شماره پروانه بهره برداری2247 با ظرفیت اسمی سالیانه 60000 تن تولید انواع خوراک دام و طیور و پلت یونجه از سازمان صنایع و معادن استان همدان با اشتغال 300 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم به بهره برداری رسید. این کارخانه از مجهزترین ماشین آلات روز اروپا با آزمایشگاه تخصصی کنترل کیفی بهره مند بوده و از توانایی تولید انواع خوراک دام (گوشتی، شیری، اسب) طیور (تخم گذار، گوشتی، شتر مرغ، بوقلمون) پودر یونجه (دامی، طیور، ویژه شترمرغ) و پلت یونجه دای 12 برخوردار می باشد و با عنایت به وجود آزمایشگاه اختصاصی در کنار تولید محصولات با کیفیت خود، آمادگی همکاری با تمامی تعاونی ها و تولیدی های دام و طیور را دارد. تلاش این شرکت همواره بر کاهش هزینه های تولید و افزایش راندمان در عملکرد و ضریب تبدیل بهتر واحدهای پرورش بوده و برای نیل به این هدف از همکاری کادر علمی و متخصصین مجرب در بخش خدمات پس از فروش بهره می گیرد.
محصولات:کنسانتره آردی(Mash)
1- تامین تمام مواد اولیه مورد نیاز تنها با فراهم کردن یک محصول
2- میکس مناسب و یک نواختی مواد مغذی
3- افزایش راندمان تولید و دستیابی به ضریب تبدیل مناسب
4- افزایش سرعت تهیه دان و جلوگیری از بروز اشتباه در ساخت دان
5- جلوگیری از مصرف مواد غیر معمول در خوراک
6- تعادل انرژی و پروتئین در جیره و حفظ کیفیت ریز مغذی ها و سایر مواد اولیه
پلت
فرایند پلت کردن
1- فرمولاسیون جیره
2- درصد رطوبت اجزاء و میزان اصطحکاک
3- یکنواختی اندازه ذرات مواد اولیه
4- میزان آماده سازی (کاندیشن) قبل از پلت
5- نحوه و میزان تمیزی تجهیزات و ماشین آلات از پس مانده های تولید قبلی
6- نوع کاندیشر پلت و کولر
7- افزودن دیگر مواد مثل ملاس و ...
8- انتخاب و نگهداری دای(Die)
9- قرار دادن صحیح رول غلتک ها
10- دمای کولر
مزایای خوراک پلت شده
1-افزایش خوشخوراکی و انعطاف بیشتر با ایتفاده از پلت چسبانهای مصرفی کیفیت بالا
2-جلوگیری از جداسازی و انتخاب اجزای خوراک و توزیع یکنواخت مواد مغذی به ویژه مکمل ها
3-افزایش جرم حجمی خوراک ، تسهیل انتخاب خوراک ، تسهیل ذخیره و خوراک دهی
4-کاهش ضایعات خوراک و 8 الی 12% هزینه پرورش
5-استریل کردن خوراک و از بین رفتن میکرو ارگانیسم ها و باکتری های مضر
6-استفاده از بخار آب 85 درجه تحت فشار طی مراحل پلت سازی و افزایش انرژی زایی برخی از مواد اولیه
7-از بین رفتن مواد ضد تغذیه همانند آنتی تریسپین موجود در کنجاله سویای کم حرارت دیده
8-کاهش گرد و غبار مواد خوراکی و راحتی حمل و نقل
9-کاهش اطلاف انرژی طیور در زمان مصرف دان پلات
10-افزایش 15 الی 20 درصدی بهره وری دام
پودر یونجه و پلت یونجه
1- استریل یونجه بوسیله بخار 85 درجه سانتی گراد و حذف باکتری های مضر (کپک مولد سم افلاتوکسین)
2- افزایش مدت ماندگاری و ضریب ایمنی نگهداری یونجه
3- افزایش 15% ضریب هضم از 60% به 75% و تبدیل خوراک به مواد پروتئینی
4- افزایش ارزش غذائی یونجه با مکمل 3% ملاس چغندر و سایر مکمل ها
5- افزایش زردی پوست بدن و ساق پای طیور
6- حفظ میانگین 14% تا16% پروتئین سونجه
7- حفظ میانگین رطوبت و طراوت یونجه8-صرفه جوئی در فضای انبار دامداریها
9- عرضه محصول در بسته بندی های بهداشتی و مناسب 40 کیلو گرمی