شرکت مجتمع طیور ارومیه
پرورش طیور، مرغداری گوشتی
اطلاعات بیشتر
شرکت مجتمع طیور ارومیه واقع در استان آذربایجان غربی دارای واحدهای زیر می باشد:
- مرغداری تمام اتوماتیک گوشتی.
- کشتارگاه صنعتی مرغ .
- کارخانه خوراک دام.
- واحد بسته بندی گوشت قرمز.
این شرکت در زمینه تولید مرغ گوشتی، خدمات کشتارگاهی و عرضه مرغ تازه، منجمد و محصولات قطعه بندی و بی خس، آلایش، تولید خمیرمرغ و پودر گوشت، محصولات قطعه بندی گوشت قرمز ( گوسفند و گوساله و آلایش دامی ) و همچنین محصولات صنعتی جهت کارخانجات فرآورده های گوشتی فعال می باشد .
این شرکت در بخش صادرات نیز فعال بوده و عضو CD صادر کنندگان می باشد و به کشورهای ( چین ، تایلند ، ارمنستان و عراق ) محصولاتی مانند پنجه پای مرغ، پودر گوشت، خمیر مرغ و مرغ منجمد تولیدی خود را صادر می نماید .
این شرکت در واحد کشتارگاه مرغ و قطعه بندی و بسته بندی مرغ موفق به اخذ استانداردهای بین المللی مدیریت کیفیت ISO 9001:2000 و HACCP از شرکت RW TUV آلمان در سال 1385و ISO 22000:2005 بهداشت و ایمنی مواد غذایی از شرکت QSCERT اسلواکی در سال 1386 گردیده و در حال استقرار استاندارد ISO 14001 می باشد.
ضرورت راه اندازی واحد بسته بندی گوشت قرمز و معرفی بخشهای مختلف آن:
این شرکت جهت تکمیل سبد پروتئینی مصرف کنندگان و تغییر فرهنگ مصرف در استان و جلب نظر مشتریانی که به بهداشت و کیفیت محصول اهمیت می دهند ، در قالب طرح جدید، فعالیت قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و آلایش دامی بصورت گرم و منجمد را به فعالیتهای خود اضافه نموده است. این پروژه با حجم سرمایه گذاری معادل 4.4 میلیارد ریال با ظرفیت تولید سالانه 330 تن در سال 86 آغاز و در سال 87 به بهره برداری رسید.
- واحد بسته بندی.
- واحد آلایش.
- واحد گوشت چرخ کرده.
- واحد شیرینگ.
- واحد سردخانه.
محصولات تولیدی در واحد بسته بندی گوشت قرمز عبارتند از:
- گوشت گوساله بسته بندی شده ( در قطعات مختلف حدود 20 نوع محصول )
- گوشت گوسفند بسته بندی شده ( در قطعات مختلف حدود 15 نوع محصول )
- آلایش دامی بسته بندی شده
این شرکت در واحد بسته بندی گوشت قرمز موفق به اخذ استاندارد ISO 9001:2000 و ISO 22000:2005 بهداشت و ایمنی مواد غذایی از شرکت QSCERT اسلواکی در سال 1387 گردیده است .
واحد آموزش در شرکت مجتمع طیور ارومیه از سال 1384 بصورت سیستماتیک فعالیت خودرا آغاز نمود و روند فعالیت آن گامی موثر در افزایش دانش و آگاهی پرسنل داشته است .
همچنین کلیه پرسنل مرتبط با امر تولید دوره آموزش بهداشت عمومی به میزان 1302 نفر ساعت را در سال 1385 گذرانده اند.
در سال 1385 آموزشهای مرتبط با GMP و مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی برای پرسنل موثر بر کیفیت صورت گرفته است.