شرکت بسیم گوشت
کشتارگاه صنعتی دام
اطلاعات بیشتر
شرکت بسیم گوشت در سال 1377 تاسیس و برای احداث یک واحد کشتارگاه صنعتی اقدام کرد. این پروژه در بخش کهریزک از توابع شهرستان ری در آبان ماه سال 1381 در شرایطی به بهره برداری رسید که گوشت و فراورده های خام دامی در استان تهران با روشهای سنتی و غیر استاندارد در کشتارگاههای موقت تولید و به شهروندان عرضه می گردید.
این طرح که قادر بود 25 درصد گوشت مصرفی شهر تهران را با روشهای بهداشتی تامین و عرضه نماید تاثیر قابل ملاحظه ای در ارتقای سطح بهداشت و امنیت غذایی شهروندان تهرانی ایفا نمود.
سالن كشتار با درنظر گرفتن كليه عوامل لازم برای رعايت اصول بهداشتی طراحی و اجرا شده است. در ايستگاه بازرسی وجود كانواير هوايی انتقال لاشه و كانواير كله و زبان و كانواير زمينی احشاء سفيد امكان بازرسی همزمان لاشه و احشاء سفيد و قـرمز و كله و زبان توسط دامپزشك را فراهم می كند و چنانچه در هر قسمت عوامل بيماری مشاهده شود، امكان ضبط ساير قسمتهای مـربوط وجـود دارد.
بـرای خارج كردن لاشه های مـشكوك و معدومی و اجـزای آنها مـسيرهای مناسبی درخط پيش بينی شده است، بـه طوری كه كليه اجـزا و ارگـانهای آلـوده بلافاصله بعد از تـشخيص واحـد بازرسی از سالن كـشتار و توسط شوت بـه نقاط كاری خود مـنتقل می شوند.
در كليه ايستگاههای كاری خط كشتار استريل كننده ها و شستشو دهنده ها وجود دارند و برای جلوگيری از انتقال آلودگی و عـفونتهای ثانويه پـس از هر بار تماس اپـراتور با لاشه، دست، ابزار و وسايل مورد استفاده استريل می شوند.
انتقال لاشه در سالن كشتار و حركت آن كاملا اتوماتیک بوده و تماس با لاشه حداقل می شود، با پيش بينی شوت های انتقال در قسمتهايی كه اجزاء از لاشه جدا می شود، اجزا جدا شده از طريق شوتها به مكانهای مناسب كاری برای انجام عمليات آلايش منتقل می شوند، کليه سطوح تجهيزات دارای پوشش استنلس استيل با پوشش گالوانيزه می باشد.
كف سالن و ديوارها با پوشش های مناسب امكان شستشوی كامل را فراهم می کند. مجموعه ساز و كارهای پيش بينی شده در خط كشتار و سالن های آلايش امكان رعايت اصول و ضوابط بهداشتی را در جهت توليد محصولی سالم و با كيفيت فراهم مي نمايد.