پاستوریزه کردن آغوز
مطالعات در ایالت پنسیلوانیای آمریکا ثابت کرد که می توان آغوز را با موفقیت پاستوریزه کرد و نشان داد که گرم کردن آغوز در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه ترکیب دمایی – زمانی بهینه برای کاهش تعداد باکتری بدون تاثیر بر مقدار ایمنو گلوبین G آغوز و یا غلظت آن است. در مطالعه بعدی، ثابت شد که گوساله هایی که از آغوز حرارت داده شده در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه استفاده کرده اند نسبت به گوساله هایی که از آغوز حرارت داده نشده استفاده کرده اند مقدار ایمنو گلوبین بالاتری دارند (۲۲.۶ در مقابل ۱۹.۶ گرم در لیتر).
این مقدار بالاتر ایمنو گلوبین خون تا ۴ هفتگی ادامه دارد. کل پروتئین سرم در دو گروه در ۲۴ ساعت مشابه و به طور میانگین ۵.۵۵ گرم در دسی لیتر بود. وزن بدن گوساله ها در سن ۶ هفتگی در دو گروه برابر بود. آغوز در این تحقیق در پاستوریزه کننده های تجاری موجود گرم نشده بود ولی یک دستگاه پاستوریزه کننده با کنترل کننده دمای قابل تنظیم مناسب است چون دمای گرم کردن آغوز باید پائین تر از دمای گرم کردن شیر باشد. هم زدن یکی دیگر از ویژگی های مهم دستگاه پاستوریزه کننده است که موجب گرم کردن یکنواخت آغوز می شود. سرد کردن سریع آغوز بعد از پاستوریزه کردن از خرابی و آسیب پروتئین های آن جلوگیری می کند.