Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 6591
  • بازدید دیروز: 28130
  • بازدید کل: 25513705

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 783 نفر
خواندنی

مقایسه گوشت هامقایسه گوشت ها

مقایسه ارزش غذایی گوشت مرغ، گوشت بلدرچین، گوشت کبک، گوشت شترمرغ، گوشت بوقلمون و گوشت شتر



ادامه »


مقالات دام

خنک کردن گاوهای خشک تحت تنش گرمایی، تولید را افزایش داد

محققان دانشگاه فلوریدا دریافتند که گاوهای خشک، به شدت تحت تاثیر تنش گرمایی قرار گرفته و این اثرات تا زمان شیر دهی ادامه می یابد. در این مطالعه، آنها 16 راس گاو را به دو گروه تقسیم کردند:

خنک کردن گاوهای خشک تحت تنش گرمایی، تولید را افزایش داد

آنهایی که در معرض تنش گرمایی بودند و آنهایی که با فن و مه پاش، وقتی که دمای هوا فراتر از 21 درجه سانتیگراد می رفت، خنک می شد. هر دو تیمار دوره روشنایی یکسانی، 14 ساعت نور و 10 ساعت تاریکی، دریافت می کردند. گاوها بر اساس شیر معادل بلوغشان تعیین شدند و همه گاوها، 46 روز قبل از تاریخ زایش احتمالی، خنک شدند. دمای رکتوم صبح و بعد از ظهر گرفته می شد. بعد از زایش، گاوها در یک بهاربند فری استال خنک نگهداری شده و تولید شیر تا 42 روز بعد از زایش ثبت می گردید.
آنها دریافتند که مصرف ماده خشک قبل از زایش در گاوهای خشک خنک شده، نسبت به همتایان خنک نشده بیشتر بود (14 در برابر 12 کیلوگرم). بعد از زایش، تولید شیر آغازین گاوهای خشک خنک شده در مقایسه با گاوهای خنک نشده بالاتر بود ( 33 در برابر 25/3 کیلوگرم). همچنین محققان فلوریدا دریافتند، سطح ایمنی گاوهای خنک شده، بالاتر بود. گاوهای تحت تنش گرمایی، حدود یک هفته زودتر زایش کردند. مطالعات بیشتر برای مقایسه تعداد بیشتری از گاوها و همچنین بررسی عملکرد ایمنی گوساله های حاصل از هر دو گروه در حال انجام است.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)