Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 6937
  • بازدید دیروز: 11197
  • بازدید کل: 32360836

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 808 نفر
خواندنی

راهکارهایی برای مقابله با کپک ها و سموم قارچیراهکارهایی برای مقابله با کپک ها و سموم قارچی

بسیاری از مواد خوراکی حاوی قارچ هستند. وقتی این قارچها روی دانه غلات و علوفه رشد کنند، مشکلاتی ایجاد می کنند. مایکوتوکسین ها سمومی هستند که توسط کپک های قارچی تولید می شوند.



ادامه »


فروش مواد اولیه و محصولات مرتبط با صنایع دام، طیور و آبزیان

روغن هسته انگور بکر، طبیعی، ممتاز

روغن هسته انگور جزو گران‌قیمت‌ترین روغن‌های موجود در قفسه فروشگاه‌های مواد غذایی است. بیشتر افراد روغن هسته انگور را با هدف بهره بردن از خواص این محصول در سبد غذایی خود می‌گنجانند و سعی می‌کنند با مصرف آن همراه سالاد یا غذا، بیشترین سود را از خوردنش ببرند

روغن هسته انگور بکر، طبیعی، ممتاز

روغن هسته انگور Grape seed oil به رنگ زرد مایل به سبز است. این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد. روغن هسته انگور دارای تری گلیسیرید، امگا 6 ، امگا 9 ، اسید پالمتیک، و اسید استئاریک می باشد.

روغن هسته انگور جزو گران‌قیمت‌ترین روغن‌های موجود در قفسه فروشگاه‌های مواد غذایی است که تا یک سال پیش در کشور ما اصلاً تولید نمی‌شد. این روغن به دلیل قیمت بالا، نتوانسته جای خودش را بین مردم کشور ما به خوبی باز کند اما خیلی‌ها معتقدند خواص فراوان آن به قیمت بالایش می‌چربد. بیشتر افراد روغن هسته انگور را با هدف بهره بردن از خواص این محصول در سبد غذایی خود می‌گنجانند و سعی می‌کنند با مصرف آن همراه سالاد یا غذا، بیشترین سود را از خوردنش ببرند.

از آنجا که روغن هسته انگور حاوی آنتی‌اکسیدان و اسید چرب اولئیک ( امگا 9 ) است می‌توان از آن برای سرخ کردن هم استفاده کرد، حتی اگر روی بسته‌بندی آن عبارت «مخصوص سرخ کردن» درج نشده باشد. البته بهتر است برای بهره‌مندی کامل از تمام خواص این روغن، آن را حرارت ندیده مصرف کنید. مثلا پس از دم کشیدن برنج بر روی برنج ریخته شود.

روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنلی نسبتاً بالاتری نسبت به سایر روغن‌ها دارد. ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنلی در پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری‌ها از جمله ناراحتی‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها نقش مهمی دارند و می‌توانند باعث کاهش تولید رادیکال‌های آزاد هم بشوند. از طرفی اسیدهای چرب امگا 6 و 9 بالاتری در این روغن وجود دارد بنابراین مصرف متعادل آن می‌تواند به ارتقای سطح سلامت کمک کند. هر چه این روغن تازه‌تر باشد، خواص سلامت بخش آن هم بیشتر خواهد بود.

روغن هسته انگور روغنی فوق العاده جهت پخت و پز با نقطه اشتعال و دود بالا و رایحه ای بسیاردلپذیر است. این روغن غنی از فیتواسترول ها ( استرول های گیاهی ) است، نیزمملو از ویتامین ای بوده و با فعالیت بالای آنتی اکسیدانی خود سلامت قلب، پوست و ماهیچه ها را تضمین می کند.

به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار بالا، از این روغن به عنوان افزودنی به سایر روغن های گیاهی به منظور افزایش عمر قفسه ای و کاهش ترشیدگی استفاده می شود. روغن هسته انگور علاوه بر استفاده های غذائی، در محصولات متنوع مراقبت از پوست و مو کاربرد فراوان دارد. روغن هسته انگور زیاد چرب نیست اما معمولا با روغن بادام و روغن جوانه گندم ترکیب می ‌شود، سبک است و بوی زننده ‌ای ندارد.



ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)