Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 7846
  • بازدید دیروز: 16502
  • بازدید کل: 20272329

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 760 نفر
خواندنی

گفتار جامع در باره بیماری یونگفتار جامع در باره بیماری یون

بیماری یون چست ؟ بیماری یون یک عفونت باکتریایی مزمن...



ادامه »


معرفی کتاب های تخصصی دام و طیور و آبزیان

راهنمای تغذیه و مدیریت گاو شیری

کتاب حاضر به علت نوع نگارش، تلخیص مطالب و بضاعت علمی نگارنده یکی از کاربردی ترین نوشتارهای موجود بوده و برای کارشناسان و دامپرورانی که به نحوی عملی با این رشته ارتباط دارند حاوی اطلاعات با ارزشی است.

راهنمای تغذیه و مدیریت گاو شیری

نام کتاب: راهنمای تغذیه و مدیریت گاو شیری

نویسنده: پروفسور مایک هاتجنز

مترجم: مهندس مهدی بابایی

ویر استار: مهندس امید نکوزاده

ناشر: انتشارات رنگینه

چاپ دوم: پائیز 1389

شمارگان: 1000 جلد

شابک: 4-2-96390-964-978

فهرست مطالب

فصل اول: تغذیه نشخوار کنندگان، فیزیولوژی گاوهای شیری

- کالبد شناسی دستگاه گوارش، حرکات شکمبه، تخمیر مواد غذایی در شکمبه، متابولیسم پروتئین و نیتروژن، متابولیسم چربی ها، مواد معدنی و ویتامین ها، بهینه کردن هضم در شکمبه، تاثیرات PH شکمبه

فصل دوم: مواد مغذی خوراک

- کربو هیدرات ها، فیبر، چربی و روغن، پروتئین، مواد معدنی، ویتامین ها، آب

فصل سوم: بهینه کردن ماده خشک مصرفی

فصل چهارم: چرخه آبستنی، شیردهی

- مرحله اول، دوم، سوم، چهارم، پنجم، ششم، نمره وضعیت بدنی

فصل پنجم: مواد خوراکی گاوهای شیری

- علوفه، غلات، محصولات فرعی مواد خوراکی، مکمل های پروتئینی، افزودنی های خوراکی

فصل ششم: سیستم های تغذیه ای

- سیستم های تغذیه علوفه، غلات و مواد معدنی

فصل هفتم: تنظیم جیره

- تنظیم دستی جیره، تنظیم کامپیوتری جیره، مدل های تنظیم کامپیوتری جیره

فصل هشتم: خرید و ارزش مواد خوراکی

فصل نهم: اختلالات تغذیه ای

- اسیدوز، نفخ، جا به جایی شیردان، ارگوت، سندروم کبد چرب، بیماری جسم خارجی، کزاز علفی، کتوز، لنگش، تب شیر، هیپو کلسمی، مواد خوراکی کپک زده، مسمومیت نیتریت، مسمومیت حاصل از اسید پراسیک، ارم پستان، مسمومیت اوره

فصل دهم: دستورالعمل های تغذیه گوساله

- انتخاب جیره مایع، استارتر گوساله، آب، استفاده از الکترولیت ها، منابع علوفه ای، افزودنی ها

فصل یازدهم: سیستم های تغذیه تلیسه

- کنترل رشد، خطر ایجاد چربی در پستان، تلیسه های دیر آبستن شده، قرارداد پرورش تلیسه

فصل دوازدهم: مدیریت گاوهای خشک

- مراحل خشکی، نمک های آنیونیک

فصل سیزدهم: چالش های خاص تغذیه ای

- تغذیه و هورمون رشد، ملاحظات انرژی، تنظیم جیره هنگام مصرف هورمون رشد، اقتصادی بودن هورمون رشد و نیازهای غذایی، انتخاب گاو برای استفاده از هورمون رشد، تغذیه در طی آب و هوای گرم، راهکارهایی برای تنش گرمایی گاوها، ارتباط مواد معدنی، تغذیه هنگام سه بار دوشش در روز

فصل چهاردهم: نحوه استفاده از NRC 2001

جداول ضمیمه

پیش گفتار مترجم (مهدی بابایی)

علم دامپروری همانند سایر علوم پویا از چنان پیشرفت و توسعه ای برخوردار است که دیگر نمی توان لحظه ای بر اطلاعات حاصل از تحقیقات گذشته باقی ماند و لازم می نماید دست اندر کاران این رشته هر روز خود را با نتایج جدید به روز نمایند. در این میان علم تغذیه به علت سرعت حصول نتایج و اهمیت انکار ناپذیر خود، از تغییرات و پیشرفت سریع تری برخوردار بوده است.

لذا یکی از الزامات اجتناب ناپذیر صنعت گاو شیری نیز ایجاد تغییرات مثبت مستمر و آمادگی و برنامه ریزی برای رویارویی با مسائل احتمالی است.

کتاب حاضر به علت نوع نگارش، تلخیص مطالب و بضاعت علمی نگارنده یکی از کاربردی ترین نوشتارهای موجود بوده و برای کارشناسان و دامپرورانی که به نحوی عملی با این رشته ارتباط دارند حاوی اطلاعات با ارزشی است. در ترجمه کتاب سعی گردیده تا حد امکان از اشتباهات موجود در ترجمه های مشابه اجتناب شده و با نثری روان و همه فهم نسبت به کتاب اصلی که نویسنده آن به حق از معتبرترین و مجرب ترین اساتید این رشته در دنیاست، امانت داری بایسته صورت گیرد.

در پایان امید است با بذل توجه و تذکر نواقص موجود در چاپ های بعدی دست نوشته ای شایسته عزیزان خواننده ارائه گردد.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)