Loading...
زر فروکتوز
ویترین

(شرکت اکوپرم تولید کننده و وارد کننده پیت ماس خنثی، خاک پوشش قارچ، پیت ماس ویژه خاک گلدان و خاک گلخانه ای)

www.peatrus.com

نمایش تبلیغ شما در اینجا
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 4713
  • بازدید دیروز: 14819
  • بازدید کل: 18870283

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 752 نفر
خواندنی

بی حسی قبل از شاخ سوزی روی رشد تاثیر نداردبی حسی قبل از شاخ سوزی روی رشد تاثیر ندارد

در یک تحقیق، گوساله هایی که قبل از شاخ سوزی مسکن و...



ادامه »


اخبار شرکت های دام و طیور و آبزیان

تولید عسل بهاره در چهارمحال و بختیاری 40 درصد افزایش یافت.

مدیر کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری امروز گفت: در سال زراعی جاری زنبورداران این استان هزار تن عسل از کندوهای خود برداشت و روانه بازارهای داخل و خارج از کشور کردندکه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 40 درصد افزایش نشان می دهد.

تولید عسل بهاره در چهارمحال و بختیاری 40 درصد افزایش یافت.

صفدر نیازی افزود: در استان چهارمحال و بختیاری از هر کندو10 تا 12کیلوگرم عسل برداشت شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: عسل تولید شده در این استان با توجه به تنوع گیاهی موجود و نوع گیاهی تغذیه ای زنبور از نظر مزه و مواد درونی و خاصیت متفاوت است از جمله انواع آن عسل مرکبات ،آفتابگردان،گون ،یونجه،آویشن ، اسپرس است و مرغوب ترین عسل ها از نظر زمانی نیز عسل بهاره است.
نیازی افزود: عسل تولیدی استان چهارمحال و بختیاری به استانهای همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس ، کویت ، عراق و هندوستان صادر می شود.
مدیر کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ارزش عسل تولیدی این استان را 100میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: هم اکنون در استان چهارمحال و بختیاری سرانه تولید عسل خالص یک کیلوگرم و در کشور نیم کیلو گرم است.
نیازی شهرهای سامان، فرخ شهر،فارسان،جونقان، لردگان ،کیار ، بروجن ، شهرکرد و منطقه حفاظت شده تنگ صیاد و هلن را از مهمترین کانون های تولید عسل در این استان اعلام کرد و گفت: پارسال حدود 2 هزار تن عسل از 120 هزار کندوی عسل این استان برداشت شد.
وی گفت: عسل تولیدی شده در استان چهارمحال و بختیاری به خاطر وجود هزار و 400 گونه گیاهی و دارویی شناسایی شده از بهترین و کیفی ترین عسل های دنیاست که با 13 درصد رطوبت به نسبت دیگر نقاط کشور مرغوبتر است.
عسل دارای ویتامین های B ، C ، مواد معدنی از جمله کلسیم ، فسفر ، گوگرد، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم است و به دلیل اینکه درجه اسیدی عسل بالا است به هضم غذا و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند و همچنین عسل بهترین منبع قند برای تغذیه مغز است زیرا از قندهای ساده تشکیل شده است.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)