Loading...
فروش پودر خرما جهت استفاده در خوراک گوسفند و گاو
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 7331
  • بازدید دیروز: 18432
  • بازدید کل: 33867419

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 811 نفر
خواندنی

خنک نمودن گاوهای خشک معادل تولید شیر بالاتر است.خنک نمودن گاوهای خشک معادل تولید شیر بالاتر است.

ما بیشترین زمان و پول خود را صرف خنک کردن گاوهای تازه زا، خنک کردن گاوهای پرتولید و گاوهای قبل از زایمان می کنیم و گاوهای خشک را معمولا در اولویت بعدی قرار می دهیم. ولی تحقیق در دانشگاه کالیفرنیا نشان داد که خنک کردن گاوهای خشک می تواند یک سرمایه گذاری عا



ادامه »


اخبار شرکت های دام و طیور و آبزیان

آشنایی با شرکت شایان تولید کننده تخصصی سویای پر چرب

به گفته آقای عباسی از کارکنان شرکت، مطالعات اولیه تاسیس شرکت شایان از سال 1383 آغاز شده است. اما شروع رسمی فعالیت آن به حدود یکسال و نیم پیش باز می گردد.

آشنایی با شرکت شایان تولید کننده تخصصی سویای پر چرب

توجه: این خبر در تاریخ 27 اسفند 1391 توسط دستچین بازنشر شده است.

تاریخ اصلی انتشار این خبر 12 آذر 1391 می باشد.

تحقیقات و آزمایشات علمی متعددی که تا کنون درباره دانه سویا و تبعات تغذیه ای آن برای دام و طیور انجام شده است نشان می دهد که دانه سویای خام به علت داشتن مواد ضد تغذیه ای، برای تغذیه تک معده ای ها نظیر طیور مناسب نمی باشد. این در حالی است که با حرارت دادن دانه سویا می توان مواد ضد تغذیه ای آن را از بین برده و دانه سویا را به ماده خوراکی کاملی برای تک معده ای ها هم از لحاظ انرژی و هم پروتئین تبدیل نمود.

جهت تولید فراورده های مرتبط با سویا روش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که هر کدام تاثیراتی بر ارزش غذایی این ماده دارند. از جمله موثرترین این روش ها، اکسترود کردن است که نتیجه حفظ کامل ارزش غذایی سویا و چربی آن است.

شرکت انرژی و پروتئین شایان یکی از شرکت کنندگان نمایشگاه اخیر دام و طیور اصفهان بود که به تولید این ماده اشتغال داشت. از اینرو گفتگوی کوتاهی در این خصوص با جناب آقای عباسی یکی از کارکنان این شرکت که در نمایشگاه حضور داشتند صورت گرفته است که در ادامه قابل مشاهده است.

 

به گفته آقای عباسی، مطالعات اولیه تاسیس شرکت شایان از سال 1383 آغاز شده است. اما شروع رسمی فعالیت آن به حدود یکسال و نیم پیش باز می گردد. شرکت شایان به صورت تخصصی فقط بر تولید سویای پرچرب متمرکز می باشد.

ایشان روش مورد استفاده برای تولید محصول خود را اکسترودر مرطوب عنوان کردند و افزودند که تکنولوژی که جهت تولید این محصول از آن استفاده می کنند متعلق به شرکت سوییسی بولر (BUHLER) است.

 

به گفته ایشان، در شرکت شایان علاوه بر تولید این محصول بر روی آن فعالیت های علمی و تحقیقاتی هم صورت می گیرد و به عنوان نمونه از تحقیقاتی نام بردند که شرکت شایان اکنون در حال انجام است و به جوجه های گوشتی مرتبط می باشد.

آقای عباسی افزودند: تولید فول فت سویا در ایران نسبتا یک فعالیت جدید محسوب می شود و عمر آن فقط در حد چند سال است. به طوری که وقتی نام این محصول به بعضی از فعالان صنایع دام و طیور گفته می شود، حتی نام آن را تا کنون نشنیده اند. اما ایشان این فعالیت را در سایر نقاط دنیا (مخصوصا اروپا و آمریکای شمالی) صنعتی دارای سابق دانستند.

به گفته ایشان در حال حاضر در ایران حداکثر 5 شرکت به تولید این محصول اشتغال دارند، اما از این بین فقط شرکت شایان دارای تکنولوژی تولید شرکت بولر سوییس است.

 

ایشان در توصیف تنها محصول شرکت شایان (سویای پرچرب) گفتند: این یک محصول غنی از انرژی و پروتئین است. به گفته ایشان مهمترین کاری که در فرایند تولید سویای پرچرب صورت می گیرد این است که لوبیای سویا را بدون این که روغن آن کشیده شود، فقط پوستش را جدا می کنند.

آقای عباسی در خصوص یکی از روش های رایج که در حال حاضر توسط سایر شرکت ها برای فراوری سویا استفاده می شود از روش Roasting نام بردند. به گفته ایشان، انجام کار به این روش هزینه پایینی دارد، چون در آن فقط یک حرارت خشک به سویا می دهند. بدون این که لوبیا آسیاب یا خرد شود. به گفته آقای عباسی به دلیل هزینه پایین فراوری سویا با این روش، قیمت محصول نهایی آن هم پایین است. اما کیفیت خوبی ندارد.

 

ایشان در توضیح کیفیت پایین محصول تولید شده به روش روستینگ، به باقی ماندن مواد ضد تغذیه ای پس از پایان فرایند اشاره کردند. در حالی که لازم است این مواد ضد تغذیه ای با روش های حرارتی و فشاری در زمان تولید خنثی شوند. به گفته ایشان اگر این خنثی سازی اتفاق نیافتد، محصول نهایی باعث کاهش عملکرد حیوان اعم از این که طیور، انواع دام یا آبزی باشد خواهد شد. به گفته آقای عباسی این موضوع حتی درباره حیوانات خانگی و آزمایشگاهی نیز صدق می کند.

آقای عباسی در مجموع تفاوت عمده این محصول با کنجاله سویا این طور عنوان کردند که این محصول در کنار منبعی غنی از انرژی بودن، می تواند میزان زیادی از انرژی را هم فراهم کند.




نظر شما در مورد سویای پر چرب چیست و استفاده از آن را چه قدر موثر می دانید؟

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)