Loading...
..............
ویترین

(شرکت اکوپرم تولید کننده و وارد کننده پیت ماس خنثی، خاک پوشش قارچ، پیت ماس ویژه خاک گلدان و خاک گلخانه ای)

www.peatrus.com

نمایش تبلیغ شما در اینجا
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 13746
  • بازدید دیروز: 17490
  • بازدید کل: 18227928

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 750 نفر
خواندنی

نگرانی سازمان بهداشت جهانی از تغيير نحوه انتقال آنفلوانزای مرغینگرانی سازمان بهداشت جهانی از تغيير نحوه انتقال آنفلوانزای مرغی

دو تيم پزشکی مختلف در هلند و آمريکا توانسته اند با تغيير ساختار ويروس آنفلوانزای مرغی، شيوه جديدی از انتقال سريع اين بيماری در ميان پستانداران و به ويژه انسان ها کشف کنند و اين مسئله نگرانی شديد سازمان بهداشت جهانی را به دنبال داشته است.



ادامه »


اخبار شرکت های دام و طیور و آبزیان

سالن‌های مرغداری مكانیزه ایرانی در انتظار حمایت مسئولان

متخصصان كشور با یک دهه تحقیق و ساخت نسل‌های مختلف اتوماسیون موفق به دستیابی به دانش طراحی و ساخت كلیه‌ ماشین‌آلات و لوازم سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نسل هفتم سیستم جامع اتوماسیون صنعت مرغداری شده و اكنون ایران از پیشگامان تولید این دستاورد در جهان است.

سالن‌های مرغداری مكانیزه ایرانی در انتظار حمایت مسئولان

بر این اساس، هوشمند ‌سازی قریب به 200 مرغداری در اقصی نقاط كشورمان باعث شده مصرف سوخت و انرژی با اصلاح ساختار تهویه و كنترل هوشمند (اتوماسیون واحد‌های مرغداری) و انجام حداقل تهویه، مصرف سوخت و انرژی به یك سوم كاهش یابد.

به‌طور متوسط مصرف سوخت به یك لیتر در یك دوره‌ پرورش رسیده است. این امر بیانگر آن است كه با توجه به مصرف قریب به سه میلیارد لیتر گازوئیل در سال در صنعت مرغداری، امكان صرفه‌جویی یك میلیارد در سال فراهم شده است.

به‌طور میانگین بین 50 الی 70 درصد كاهش در سطح مرغداری‌ها مشهود بوده و تاثیرات شگرفی در كاهش قیمت تمام‌شده‌ محصول داشته و منافع آن به تولید‌كنندگان و مصرف‌كنندگان خواهد رسید.

همچنین این اصلاح ساختار عامل افزایش بهره‌وری در واحد سطح شده چراكه با توجه به بستر‌سازی مناسب و كنترل هوشمند در سطح مزارع میزان جوجه‌ریزی در واحد‌ها به‌طور میانگین از 10 قطعه به 16 الی 18 قطعه افزایش یافته و زمینه‌ تولید اقتصادی مرغ فراهم شده است.

بدین معنا كه با ظرفیت‌های فعلی امكان افزایش تولید بیش از 800 هزار تن گوشت مرغ فراهم شده و قیمت تمام‌شده‌ محصول حداقل 5000 ریال كاهش می‌یابد و تولید مرغ در كشور از نظر قیمت قابل رقابت با سایر كشور‌ها خواهد بود.

این سیستم كاهش تلفات، كاهش مصرف دان و دارو و ... را دربر دارد، با توجه به این‌‌كه در اكثر واحد‌ها تلفات بعد از هفته‌ چهارم (به علت تهویه نامناسب) به اوج خود رسیده و ضرر و زیان شدیدی به مرغدار وارد می‌شود.

با هوشمند‌سازی سالن‌های مرغداری و تهویه‌ مطلوب، بستر مناسب برای پرورش فراهم شده و دراین زمینه علاوه بر كاهش 50 درصدی تلفات نسبت به دوره‌های قبل، كاهش مصرف حداقل 200 گرم دان برای هر قطعه در هر دوره و كاهش چشم‌گیر مصرف دارو و ... نیز مشهود بوده و در بهبود كیفیت گوشت مرغ نیز تاثیر بسزایی داشته و از نظر تولید بهداشتی و رسیدن به استاندارد‌های جهانی نیز می‌توان گام‌های زیربنایی برداشت، این امر خود نماینگر موفقیت طرح بوده و بدین معنا است كه وابستگی كشور به واردات نهادها نیز كاهش چشم‌گیری خواهد داشت.

همچنین علاوه بر سود مرغدار حداقل 200 ریال در كاهش قیمت تمام‌شده‌ی محصول تاثیر خواهد گذاشت. آنچه مسلم است انجام این مهم در سطح ملی نیازمند حمایت، هدایت و پشتیبانی مسئولان دولتی به ویژه وزارت جهاد كشاورزی، صنعت، معدن و تجارت است.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)