Loading...
..............
ویترین

(شرکت اکوپرم تولید کننده و وارد کننده پیت ماس خنثی، خاک پوشش قارچ، پیت ماس ویژه خاک گلدان و خاک گلخانه ای)

www.peatrus.com

نمایش تبلیغ شما در اینجا
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 8935
  • بازدید دیروز: 23038
  • بازدید کل: 18246155

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 750 نفر
خواندنی

کاهش میانگین مصرف شیر در کشور و عوارض آنکاهش میانگین مصرف شیر در کشور و عوارض آن

مشاور مدیر عامل شرکت صنایع شیر پگاه ایران گفت: میزان متوسط مصرف شیر در کشورهای توسعه یافته حدود 350 کیلوگرم برای هر نفر در سال است که این مقدار در کشور ما کمتر از 80 کیلو گرم است و بنا به دلایلی مصرف شیر کاهش یافته است.



ادامه »


اخبار شرکت های دام و طیور و آبزیان

افزايش سرانه مصرف گوشت بوقلمون

عضو هيات مديره تعاونی پرورش‌دهندگان بوقلمون: ارزان بودن اين محصول نسبت به ساير مواد پروتئينی علت اين رشد است.

افزايش سرانه مصرف گوشت بوقلمون

عضو هيات مديره تعاوني پرورش‌دهندگان بوقلمون، گفت: امسال 20 هزار تن گوشت بوقلمون توليد شده كه نسبت به سال گذشته هشت هزار تن افزايش داشته است.

وي با اشاره به اين‌كه كليه‌ي جوجه و تخم بوقلمون براي پرورش از كشور‌هاي اروپايي وارد ايران مي‌شود، اظهار كرد: امسال يك ميليون و 500 هزار قطعه جوجه‌ريزي براي پرورش بوقلمون گوشتي صورت گرفته است.

خيرخواه افزود: به دليل افزايش نرخ ارز، قيمت واردات جوجه و تخم بوقلمون افزايش چشم‌گيري داشته كه باعث افزايش قيمت تمام‌شده‌ي گوشت بوقلمون در سال جاري شده است.

عضو هيات مديره تعاوني پرورش‌دهندگان بوقلمون تصريح كرد: طي دو هفته اخير قيمت ذرت و سويا به عنوان خوراك طيور كه از طريق واردات تامين مي‌شود، صد ‌درصد افزايش يافته است و اكنون قيمت هر كيلو خوراك بوقلمون 900 تومان تمام مي‌شود.

به گفته وي امسال به ويژه در نيمه اول سال، هزينه‌هاي توليد به شدت افزايش يافت اما قيمت فروش محصول افزايشي نداشت كه اين امر باعث متضرر‌شدن پرورش‌دهندگان گرديد. طي مدت اخير هم مجددا قيمت خوراك و قيمت واردات جوجه افزايش يافته كه باعث نگراني توليد‌كنندگان شده است.

خيرخواه قيمت فروش هر كيلو گوشت بوقلمون به صورت لاشه كامل را شش هزار و 500 تومان در بازار مصرف عنوان كرد.

گفتني است؛ مصرف گوشت بوقلمون طي 25 سال گذشته در دنيا تقريبا به حدود دو برابر رسيده است؛ به طوريكه ميانگين مصرف گوشت بوقلمون در كشور‌هاي اروپايي به‌طور متوسط چهار كيلوگرم، در آمريكا هشت كيلوگرم و در اسرائيل 13 كيلوگرم است كه در كشور ما نيز بايد طبق برنامه‌ي پنجم توسعه به دو كيلوگرم افزايش يابد.

البته مصرف گوشت بوقلمون در ايران به حدود 500 سال پيش باز مي‌گردد و طي اين سالها اين پرنده عموما به صورت بومي و سنتي مورد پرورش قرار گرفته و بيشتر در مواقع مخصوصي از سال و در مراسم ويژه جهت استفاده از گوشت، ذبح مي‌شده است.

وجود هر دو نوع گوشت سفيد و قرمز در لاشه بوقلمون از مزيت‌هاي گوشت اين پرنده است كه 60 درصد آن را گوشت سفيد و 40 درصد گوشت قرمز تشكيل مي‌دهد؛ اين دو نوع گوشت از نقطه‌ نظر تغذيه متفاوت‌اند گوشت سفيد داراي چربي و انرژي كمتري نسبت به گوشت قرمز است.

لازم به ذكر است؛ مكزيك، اتحاديه اروپايي و روسيه سه كشور عمده وارد‌كننده‌ي گوشت بوقلمون در جهان محسوب مي‌شوند.

ايالات متحده با بيش از 2.5 ميليون تن در سال بزرگترين توليد‌كننده در جهان به‌شمار مي‌رود، به‌طوري كه نيمي از توليد كل كشور‌ها است.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)