Loading...
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 1130
  • بازدید دیروز: 11910
  • بازدید کل: 16729087

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 750 نفر
خواندنی

روش‌های شناسایی ماهی تازه هنگام خریدروش‌های شناسایی ماهی تازه هنگام خرید

نشانه‌هایی مانند شفافیت قرنیه چشم و فرو نرفتگی چشم ماهی، شل نبودن گوشت، آبشش قرمز و شفاف و... از نشانه‌های ماهی تازه است که در حین خرید باید به آن‌ها توجه شود و طبق تاکید سازمان شیلات ایران ...



ادامه »


پرورش ماهی سردآبی، آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی، آزمایشگاه دامپزشکی، اتوماسیون مرغداری، استخر پرورش ماهی اوزون برون، استخر پرورش ماهی تیلاپیا، استخر پرورش ماهی خاویاری، استخر پرورش ماهی قزل آلا، استخر پرورش ماهی کپور، بسته بندی گوشت مرغ، بسته بندی مرغ، بسته بندی مواد پروتئینی، بلدرچین، بوقلمون، پرورش آبزیان، پرورش بلدرچین، پرورش بوقلمون، پرورش شترمرغ، پرورش طیور، پرورش کبک، پرورش گاو شیری، پرورش گوساله نر، پرورش ماهی، پرورش ماهی در قفس، پرورش مرغ تخمگذار، پرورش مرغ مادر گوشتی، تامین داروی دامپزشکی، تامین نهاده های دامی، تامین نهاده های طیور، تجهیز سالن های مرغداری، تجهیزات مرغداری، تجهیزات و ادوات مرغداری، تکثیر و پرورش ماهی، تکثير و پرورش ماهی سردآبی، توزیع داروی دامپزشکی، تولید تجهیزات مرغداری، تولید تخم شترمرغ، تولید تخم مرغ، تولید جوجه یک روزه، تولید جوجه یک روزه گوشتی، تولید جوجه یکروزه، تولید داروی دامپزشکی ، تولید لوازم مرغداری، تولید ماشین آلات مرغداری، تولید محصولات پاستوریزه، تولید محصولات لبنی، تولید مرغ گوشتی، تولید مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، جوجه یک روزه تخم گذار،


مشاهده همه برچسب ها

اخبار شرکت های دام و طیور و آبزیان

سرنوشت مرغ‌های پیر تخم‌گذار چه می شود؟

مرغ‌های تخم‌گذار پس از حذف شدن از گردونه تولید تخم‌مرغ، به دلیل پایین بودن كیفیت با نصف قیمت مرغ گوشتی روانه مصارف صنعتی سوسیس و كالباس می شوند.

سرنوشت مرغ‌های پیر تخم‌گذار چه می شود؟

هدایت اصغری، مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌‌گذار اظهار كرد: مرغ‌های تخم‌گذار پس از این‌كه از چرخه‌ تولید خارج می‌شوند، برای مصارف صنعتی به نصف قیمت مرغ گوشتی فروخته و پس از كشتار در تهیه سوسیس و كالباس مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی اظهار كرد: مرغ تخم‌گذار كه درصد گوشت آن از مرغ گوشتی كمتر است، كیفیت آن هم از مرغ‌های گوشتی پایین‌تر بوده لذا پس از اینکه از چرخه‌ تولید تخم‌مرغ حذف می‌شوند، گوشت‌شان برای مصارف صنعتی به كار می‌رود. اصغری تصریح كرد:

مصرف گوشت مرغ تخم‌گذار برای بازار مصرف خانوار ممنوعیتی ندارد، اما به دلیل پایین‌بودن كیفیت، معمولا وارد صنایع فرآورده‌های گوشتی شده و در تهیه سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار می گیرد.

مدیرعامل اتحادیه مرغ میهن اظهار كرد: مرغ تخم‌گذار شش ماه دوره پرورش دارد تا به مرحله باروری و تخم‌گذاری برسد و پس از آن 12 ماه تخم‌گذاری در چرخه‌ تولید تخم‌مرغ، كشتار می‌شود. وی افزود: مرغ تخم‌گذار در سن 18 ماهگی به كشتار می‌رود در حالی كه مرغ‌های گوشتی 45 روزه كشتار و در بازار مصرف خانوار عرضه می‌شوند.

اصغری یاد‌آور شد:

قیمت گوشت مرغ تخم‌گذار تقریبا نصف قیمت مرغ گوشتی بوده و هم‌چنین درصد گوشت آن بسیار كمتر از مرغ‌های گوشتی است.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)