Loading...
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 1119
  • بازدید دیروز: 11910
  • بازدید کل: 16729076

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 750 نفر
خواندنی

خوراک کله پاچه بسیار لذیذ است، اما کدام قسمت کله پاچه را بخوریم و کدام قسمت را نخوریم!خوراک کله پاچه بسیار لذیذ است، اما کدام قسمت کله پاچه را بخوریم و کدام قسمت را نخوریم!

مرسوم است کله‌پاچه در وعده صبحانه مصرف شود اما به هر حال مهم آن است که کله‌پاچه را به عنوان وعده اصلی غذایی بخوریم و 2 وعده دیگر در روز سبک باشد.



ادامه »


پرورش ماهی سردآبی، آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی، آزمایشگاه دامپزشکی، اتوماسیون مرغداری، استخر پرورش ماهی اوزون برون، استخر پرورش ماهی تیلاپیا، استخر پرورش ماهی خاویاری، استخر پرورش ماهی قزل آلا، استخر پرورش ماهی کپور، بسته بندی گوشت مرغ، بسته بندی مرغ، بسته بندی مواد پروتئینی، بلدرچین، بوقلمون، پرورش آبزیان، پرورش بلدرچین، پرورش بوقلمون، پرورش شترمرغ، پرورش طیور، پرورش کبک، پرورش گاو شیری، پرورش گوساله نر، پرورش ماهی، پرورش ماهی در قفس، پرورش مرغ تخمگذار، پرورش مرغ مادر گوشتی، تامین داروی دامپزشکی، تامین نهاده های دامی، تامین نهاده های طیور، تجهیز سالن های مرغداری، تجهیزات مرغداری، تجهیزات و ادوات مرغداری، تکثیر و پرورش ماهی، تکثير و پرورش ماهی سردآبی، توزیع داروی دامپزشکی، تولید تجهیزات مرغداری، تولید تخم شترمرغ، تولید تخم مرغ، تولید جوجه یک روزه، تولید جوجه یک روزه گوشتی، تولید جوجه یکروزه، تولید داروی دامپزشکی ، تولید لوازم مرغداری، تولید ماشین آلات مرغداری، تولید محصولات پاستوریزه، تولید محصولات لبنی، تولید مرغ گوشتی، تولید مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، جوجه یک روزه تخم گذار،


مشاهده همه برچسب ها

اخبار شرکت های دام و طیور و آبزیان

كشت توام برنج با ماهی و اردک موجب توليد برنج سالم‌تر می شود

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینكه كشت توام برنج با ماهی و اردک موجب تولید محصول سلامت‌تر برنج می‌شود، گفت: استفاده از عوامل بیولوژیک برای مقابله با آفات و همچنین کشت توأم ماهی، اردک و برنج باعث شده است که شرایط ارگانیک بودن در این محصول رعایت شود

كشت توام برنج با ماهی و اردک موجب توليد برنج سالم‌تر می شود

عباس شهدی كومله اظهار كرد:

از آنجا که ماهی و اردک از جاندارانی محسوب می‌شوند که نسبت به سموم و کودهای شیمیایی حساس هستند، بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که محصول تولیدی نیز از سلامت کافی برخوردار است.

وی تأکید کرد: استفاده از حشرات مفید مانند زنبور تریكو گراما در مراحل مختلف کشت برنج از دیگر مواردی است که باعث می‌شود عملکرد مطلوبی حاصل شده و علاوه بر آن سلامت محصولات حفظ شود.

او اظهار كرد: تحقیقات نشان داده است که برنج ایرانی در مقایسه با برنج تولید شده در سایر کشورها از آرسنیک کمتری برخوردار است و بنابراین از سالم‌ترین محصولات محسوب می‌شود.

رییس موسسه تحقیقات برنج گفت: شرایط کشت و کار، خاک مناسب در ایران باعث شده است تا محصولات به سمت سالم بودن پیش رود. وی اظهار كرد: پس از تحقیقات هشت ساله دو رقم جدید ممتاز به زودی در كشور معرفی خواهد شد.

وی با بیان اینكه یكی از این لاین‌ها در گیلان آزمایش شده است و نتایج بسیار خوبی داشته است، افزود: با حضور وزیر كشاورزی به زودی نام این لاین در كمیته تعیین و نام‌گذاری خواهد شد. او تصریح كرد: این رقم از لحاظ کیفی شبیه ارقام بومی بوده، اما از عملکرد بالاتری برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: رونمایی از سند راهبردی خودکفایی برنج که مراحل پایانی خود را می‌گذراند، از دیگر برنامه‌هایی است که به‌زودی انجام می‌شود.

رییس مؤسسه تحقیقات برنج کشور ادامه داد: در راستای تولید محصولات سالم و ارگانیک، برنج از محصولاتی است که تحقیقات جامعی در این باره انجام شده است.

وی با اشاره به اینكه شخم زمستانه در اراضی شالیزاری با توجه به زیر و روشدن خاك‌ها، آفات و بقایای گیاهی را از بین می‌برد و خوشبختانه با نتایج مثبتی كه از اجرای این امر بدست آمده است كشاورزان امسال استقبال بیشتری از شخم زمستانه نشان داده‌اند.

شهدی كومله افزود: شخم زمستانه موجب ذخیره آب‌های زیرزمینی می‌شود و استفاده بهینه از آب منجر به كاهش هزینه‌های تولید برنج خواهد شد.



نظرات

 



ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)