Loading...
زر فروکتوز
ویترین

(شرکت اکوپرم تولید کننده و وارد کننده پیت ماس خنثی، خاک پوشش قارچ، پیت ماس ویژه خاک گلدان و خاک گلخانه ای)

www.peatrus.com

نمایش تبلیغ شما در اینجا
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 5127
  • بازدید دیروز: 15534
  • بازدید کل: 19871859

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 758 نفر
خواندنی

پروبيوتيك ها در تغذیه نشخوارکنندگان- بخش اولپروبيوتيك ها در تغذیه نشخوارکنندگان- بخش اول

هدف اصلی استفاده از پروبیوتیک ها در تغذیه تک معده ای ها، مقابله با میکروارگانیسم های بیماری زا از راه رقابت و برگرداندن حالت طبیعی جمعیت میکروبی روده به حالت اولیه خود می باشد ولی در نشخوارکنندگان هدف اصلی، بهبود دادن تخمیر در شکمبه است.



ادامه »


اخبار شرکت های دام و طیور و آبزیان

كشت توام برنج با ماهی و اردک موجب توليد برنج سالم‌تر می شود

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینكه كشت توام برنج با ماهی و اردک موجب تولید محصول سلامت‌تر برنج می‌شود، گفت: استفاده از عوامل بیولوژیک برای مقابله با آفات و همچنین کشت توأم ماهی، اردک و برنج باعث شده است که شرایط ارگانیک بودن در این محصول رعایت شود

كشت توام برنج با ماهی و اردک موجب توليد برنج سالم‌تر می شود

عباس شهدی كومله اظهار كرد:

از آنجا که ماهی و اردک از جاندارانی محسوب می‌شوند که نسبت به سموم و کودهای شیمیایی حساس هستند، بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که محصول تولیدی نیز از سلامت کافی برخوردار است.

وی تأکید کرد: استفاده از حشرات مفید مانند زنبور تریكو گراما در مراحل مختلف کشت برنج از دیگر مواردی است که باعث می‌شود عملکرد مطلوبی حاصل شده و علاوه بر آن سلامت محصولات حفظ شود.

او اظهار كرد: تحقیقات نشان داده است که برنج ایرانی در مقایسه با برنج تولید شده در سایر کشورها از آرسنیک کمتری برخوردار است و بنابراین از سالم‌ترین محصولات محسوب می‌شود.

رییس موسسه تحقیقات برنج گفت: شرایط کشت و کار، خاک مناسب در ایران باعث شده است تا محصولات به سمت سالم بودن پیش رود. وی اظهار كرد: پس از تحقیقات هشت ساله دو رقم جدید ممتاز به زودی در كشور معرفی خواهد شد.

وی با بیان اینكه یكی از این لاین‌ها در گیلان آزمایش شده است و نتایج بسیار خوبی داشته است، افزود: با حضور وزیر كشاورزی به زودی نام این لاین در كمیته تعیین و نام‌گذاری خواهد شد. او تصریح كرد: این رقم از لحاظ کیفی شبیه ارقام بومی بوده، اما از عملکرد بالاتری برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: رونمایی از سند راهبردی خودکفایی برنج که مراحل پایانی خود را می‌گذراند، از دیگر برنامه‌هایی است که به‌زودی انجام می‌شود.

رییس مؤسسه تحقیقات برنج کشور ادامه داد: در راستای تولید محصولات سالم و ارگانیک، برنج از محصولاتی است که تحقیقات جامعی در این باره انجام شده است.

وی با اشاره به اینكه شخم زمستانه در اراضی شالیزاری با توجه به زیر و روشدن خاك‌ها، آفات و بقایای گیاهی را از بین می‌برد و خوشبختانه با نتایج مثبتی كه از اجرای این امر بدست آمده است كشاورزان امسال استقبال بیشتری از شخم زمستانه نشان داده‌اند.

شهدی كومله افزود: شخم زمستانه موجب ذخیره آب‌های زیرزمینی می‌شود و استفاده بهینه از آب منجر به كاهش هزینه‌های تولید برنج خواهد شد.



نظرات

 



ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)