Loading...
..............
ویترین

(شرکت اکوپرم تولید کننده و وارد کننده پیت ماس خنثی، خاک پوشش قارچ، پیت ماس ویژه خاک گلدان و خاک گلخانه ای)

www.peatrus.com

نمایش تبلیغ شما در اینجا
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 21478
  • بازدید دیروز: 17490
  • بازدید کل: 18235660

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 750 نفر
خواندنی

احتمال ابتلاء به سرطان ریه در پرورش دهندگان گاو شیری 5 بار کمتر استاحتمال ابتلاء به سرطان ریه در پرورش دهندگان گاو شیری 5 بار کمتر است

کود و مهم تر از آن باکتری های موجود در آن از سرطان ریه در پرورش دهندگان گاو شیری جلوگیری می کند. بر اساس گزارش یک مجله محیط زیستی، این باکتری ها آنقدر موثرند که موجب شد 1561 گاودار ایتالیایی 5 بار کمتر از همتاهای محلی شان به سرطان ریه مبتلا شوند.



ادامه »


مقالات طیور

تاریخچه تخم مرغ مایع پاستوریزه

تولید تجاری تخم مرغ مایع منجمد در سال 1930 آغاز گردید و اولین دستگاه تخم مرغ شكن در سال 1951 به كمك این صنعت آمد و در آن تحولی عظیم ایجاد نمود.

تاریخچه تخم مرغ مایع پاستوریزه

صنعت تولید فرآورده های تخم مرغ یك پروژه جدید نمی باشد بلكه در سال 1878 در ایالات متحده آمریكا پودر تخم مرغ برای نخستین بار به بازار عرضه و سپس تكنولوژی انجماد آن در سال 1890 به كاربرده شد. این امر در طول جنگ جهانی دوم شتاب بیشتری به خود گرفت، زیرا در تغذیه سربازان از این صنعت بهره بردند. اما به دلیل محدودیت تكنولوژی و ابتدایی بودن دستگاهها طعم محصولات تولیدی مطلوب نبود.

البته شایان ذكر است كه تولید تجاری تخم مرغ مایع منجمد در سال 1930 آغاز گردید و اولین دستگاه تخم مرغ شكن در سال 1951 به كمك این صنعت آمد و در آن تحولی عظیم ایجاد نمود و به تبع آن تخم مرغهای منجمد در سال 1973 به بازار عرضه شد، از آن پس انواع فرآورده های تخم مرغ به بازار آمد و جایگاه ویژه ای را در صنایع غذایی و مصارف خانگی به خود اختصاص داد.

با توجه به گزارشهای موجود سالانه 1400000 نفر در دنیا مبتلا به سالمونلا می گردند. با توجه به این آمار سازمان FDA و USDA از دسامبر 2001 تصویب كرد كه بر روی كارتن تمام تخم مرغ های خام عرضه شده به بازار عبارت زیر نوشته شود: به منظور ایمنی در برابر بیماریها، تخم مرغ را در یخچال نگهدارید و تا زمان سفت شدن كامل زرده، آنها را بپزید. این هشدار برای رستورانها و واحدهای تولیدی كه از تخم مرغ های مایع پاستوریزه استفاده می كنند، ضرورتی ندارد.

بر طبق قوانین فرآوردهای تخم مرغ مصوب سال 1993 انگلستان به شماره 1520، تخم مرغ های مصرفی تولیدكنندگان سس و كیك و ... باید قبل از استفاده، در یك موسسه مجاز با حرارت فرآوری شوند. (پاستوریزاسیون)

امروزه استفاده از فرآورده های تخم مرغ در كشورهای دنیا به امری كاملا بدیهی و معمول تبدیل گردیده است بطوریكه شاهد گسترش روز افزون این ‏فرآورده ها حتی نسبت به خود تخم مرغ خواهیم بود. طبق آمار از 71 میلیارد تخم مرغی كه در سال 2000 در آمریكا مصرف شده است، بیش از 30% آن به صورت فرآورده های تخم مرغ مصرف شده است.



ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)