Loading...
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 6929
  • بازدید دیروز: 11860
  • بازدید کل: 16228230

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 747 نفر
خواندنی

خطر! از پوست و جگر مرغ در غذاها استفاده نکنیدخطر! از پوست و جگر مرغ در غذاها استفاده نکنید

آنتی بیوتیك‌ها و چربی‌ها در پوست و جگر ذخیره می‌شوند و مصرف آن‌ها می‌تواند برای بدن بسیار خطرناك باشد.



ادامه »


پرورش ماهی سردآبی، آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی، آزمایشگاه دامپزشکی، اتوماسیون مرغداری، استخر پرورش ماهی اوزون برون، استخر پرورش ماهی تیلاپیا، استخر پرورش ماهی خاویاری، استخر پرورش ماهی قزل آلا، استخر پرورش ماهی کپور، بسته بندی گوشت مرغ، بسته بندی مرغ، بسته بندی مواد پروتئینی، بلدرچین، بوقلمون، پرورش آبزیان، پرورش بلدرچین، پرورش بوقلمون، پرورش شترمرغ، پرورش طیور، پرورش کبک، پرورش گاو شیری، پرورش گوساله نر، پرورش ماهی، پرورش ماهی در قفس، پرورش مرغ تخمگذار، پرورش مرغ مادر گوشتی، تامین نهاده های دامی، تامین نهاده های طیور، تجهیز سالن های مرغداری، تجهیزات مرغداری، تجهیزات و ادوات مرغداری، تکثیر و پرورش ماهی، تکثير و پرورش ماهی سردآبی، توزیع داروی دامپزشکی، تولید تجهیزات مرغداری، تولید تخم شترمرغ، تولید تخم مرغ، تولید جوجه یک روزه، تولید جوجه یک روزه گوشتی، تولید جوجه یکروزه، تولید داروی دامپزشکی ، تولید لوازم مرغداری، تولید ماشین آلات مرغداری، تولید محصولات پاستوریزه، تولید محصولات لبنی، تولید مرغ گوشتی، تولید مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، جوجه یک روزه تخم گذار، جوجه یک روزه گوشتی،


مشاهده همه برچسب ها

مقالات طیور

تاریخچه تخم مرغ مایع پاستوریزه

تولید تجاری تخم مرغ مایع منجمد در سال 1930 آغاز گردید و اولین دستگاه تخم مرغ شكن در سال 1951 به كمك این صنعت آمد و در آن تحولی عظیم ایجاد نمود.

تاریخچه تخم مرغ مایع پاستوریزه

صنعت تولید فرآورده های تخم مرغ یك پروژه جدید نمی باشد بلكه در سال 1878 در ایالات متحده آمریكا پودر تخم مرغ برای نخستین بار به بازار عرضه و سپس تكنولوژی انجماد آن در سال 1890 به كاربرده شد. این امر در طول جنگ جهانی دوم شتاب بیشتری به خود گرفت، زیرا در تغذیه سربازان از این صنعت بهره بردند. اما به دلیل محدودیت تكنولوژی و ابتدایی بودن دستگاهها طعم محصولات تولیدی مطلوب نبود.

البته شایان ذكر است كه تولید تجاری تخم مرغ مایع منجمد در سال 1930 آغاز گردید و اولین دستگاه تخم مرغ شكن در سال 1951 به كمك این صنعت آمد و در آن تحولی عظیم ایجاد نمود و به تبع آن تخم مرغهای منجمد در سال 1973 به بازار عرضه شد، از آن پس انواع فرآورده های تخم مرغ به بازار آمد و جایگاه ویژه ای را در صنایع غذایی و مصارف خانگی به خود اختصاص داد.

با توجه به گزارشهای موجود سالانه 1400000 نفر در دنیا مبتلا به سالمونلا می گردند. با توجه به این آمار سازمان FDA و USDA از دسامبر 2001 تصویب كرد كه بر روی كارتن تمام تخم مرغ های خام عرضه شده به بازار عبارت زیر نوشته شود: به منظور ایمنی در برابر بیماریها، تخم مرغ را در یخچال نگهدارید و تا زمان سفت شدن كامل زرده، آنها را بپزید. این هشدار برای رستورانها و واحدهای تولیدی كه از تخم مرغ های مایع پاستوریزه استفاده می كنند، ضرورتی ندارد.

بر طبق قوانین فرآوردهای تخم مرغ مصوب سال 1993 انگلستان به شماره 1520، تخم مرغ های مصرفی تولیدكنندگان سس و كیك و ... باید قبل از استفاده، در یك موسسه مجاز با حرارت فرآوری شوند. (پاستوریزاسیون)

امروزه استفاده از فرآورده های تخم مرغ در كشورهای دنیا به امری كاملا بدیهی و معمول تبدیل گردیده است بطوریكه شاهد گسترش روز افزون این ‏فرآورده ها حتی نسبت به خود تخم مرغ خواهیم بود. طبق آمار از 71 میلیارد تخم مرغی كه در سال 2000 در آمریكا مصرف شده است، بیش از 30% آن به صورت فرآورده های تخم مرغ مصرف شده است.



ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)