Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 14368
  • بازدید دیروز: 17644
  • بازدید کل: 20335624

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 761 نفر
خواندنی

تولید فناوری نان با ماندگاری یکساله و ارزش غذایی 3.5 برابرتولید فناوری نان با ماندگاری یکساله و ارزش غذایی 3.5 برابر

عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اعلام تولید فناوری نان با ماندگاری یکساله در کشور از تولید با ماندگاری 6 ماه تا 1 سال در آینده نزدیک خبر داد.



ادامه »


مقالات طیور

خطر! از پوست و جگر مرغ در غذاها استفاده نکنید

آنتی بیوتیك‌ها و چربی‌ها در پوست و جگر ذخیره می‌شوند و مصرف آن‌ها می‌تواند برای بدن بسیار خطرناك باشد.

خطر! از پوست و جگر مرغ در غذاها استفاده نکنید

وزارت بهداشت اعلام كرد: مصرف مرغ منجمد و مصرف مرغ تازه هیچ تفاوتی ندارد ولی مصرف‌كنندگان باید از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهیز كنند. دلیل این موضوع آن‌است كه آنتی بیوتیك‌ها و چربی‌ها در این قسمت‌ها ذخیره می‌شوند و مصرف آن‌ها می‌تواند برای بدن بسیار خطرناك باشد.

به اعتقاد كارشناسان، بهترین راه مصرف گوشت‌های دامی، پخت كامل آن است كه باعث از بین رفتن تمام میكروب‌های گوشت می‌شود. گوشت‌هایی كه به‌صورت روزانه مصرف می‌شوند باید كاملا استاندارد و بهداشتی بوده تا جلوی انتقال هرگونه بیماری گرفته شود، بنابراین بهتر است در انتخاب محل خرید محصولات پروتئینی دقت كافی داشته باشید.مهم‌ترین عامل اصلی انتقال میكروب‌ها از دام به انسان ‌رعایت نكردن نكات بهداشتی و ایمنی است. به‌دلیل بیماری‌های مشترك بین انسان و حیوان، همچنین برای مقابله با برخی از بیماری‌ها از آنتی‌بیوتیك‌ها در این حیوانات استفاده می‌شود. محل اصلی ذخیره شدن این آنتی‌بیوتیك‌ها در پوست و جگر مرغ است.




نظرات

 



ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)