Loading...
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 6336
  • بازدید دیروز: 13740
  • بازدید کل: 15670066

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 744 نفر
خواندنی

نخود می تواند جایگزین بخشی از کنجاله سویا و ذرت در جیره ها شودنخود می تواند جایگزین بخشی از کنجاله سویا و ذرت در جیره ها شود

در برخی مناطق کشور، نخود زمینی یک جایگزین ارزان و...



ادامه »


پرورش ماهی سردآبی، آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی، آزمایشگاه دامپزشکی، اتوماسیون مرغداری، استخر پرورش ماهی اوزون برون، استخر پرورش ماهی تیلاپیا، استخر پرورش ماهی خاویاری، استخر پرورش ماهی قزل آلا، استخر پرورش ماهی کپور، بسته بندی گوشت مرغ، بسته بندی مرغ، بسته بندی مواد پروتئینی، بلدرچین، بوقلمون، پرورش آبزیان، پرورش بلدرچین، پرورش بوقلمون، پرورش شترمرغ، پرورش طیور، پرورش کبک، پرورش گاو شیری، پرورش گوساله نر، پرورش ماهی، پرورش ماهی در قفس، پرورش مرغ تخمگذار، پرورش مرغ مادر گوشتی، تامین نهاده های دامی، تامین نهاده های طیور، تجهیز سالن های مرغداری، تجهیزات مرغداری، تجهیزات و ادوات مرغداری، تکثیر و پرورش ماهی، تکثير و پرورش ماهی سردآبی، توزیع داروی دامپزشکی، تولید تجهیزات مرغداری، تولید تخم شترمرغ، تولید تخم مرغ، تولید جوجه یک روزه، تولید جوجه یک روزه گوشتی، تولید جوجه یکروزه، تولید داروی دامپزشکی ، تولید لوازم مرغداری، تولید ماشین آلات مرغداری، تولید محصولات پاستوریزه، تولید محصولات لبنی، تولید مرغ گوشتی، تولید مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، جوجه یک روزه تخم گذار، جوجه یک روزه گوشتی،


مشاهده همه برچسب ها

مقالات طیور

خطر! از پوست و جگر مرغ در غذاها استفاده نکنید

آنتی بیوتیك‌ها و چربی‌ها در پوست و جگر ذخیره می‌شوند و مصرف آن‌ها می‌تواند برای بدن بسیار خطرناك باشد.

خطر! از پوست و جگر مرغ در غذاها استفاده نکنید

وزارت بهداشت اعلام كرد: مصرف مرغ منجمد و مصرف مرغ تازه هیچ تفاوتی ندارد ولی مصرف‌كنندگان باید از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهیز كنند. دلیل این موضوع آن‌است كه آنتی بیوتیك‌ها و چربی‌ها در این قسمت‌ها ذخیره می‌شوند و مصرف آن‌ها می‌تواند برای بدن بسیار خطرناك باشد.

به اعتقاد كارشناسان، بهترین راه مصرف گوشت‌های دامی، پخت كامل آن است كه باعث از بین رفتن تمام میكروب‌های گوشت می‌شود. گوشت‌هایی كه به‌صورت روزانه مصرف می‌شوند باید كاملا استاندارد و بهداشتی بوده تا جلوی انتقال هرگونه بیماری گرفته شود، بنابراین بهتر است در انتخاب محل خرید محصولات پروتئینی دقت كافی داشته باشید.مهم‌ترین عامل اصلی انتقال میكروب‌ها از دام به انسان ‌رعایت نكردن نكات بهداشتی و ایمنی است. به‌دلیل بیماری‌های مشترك بین انسان و حیوان، همچنین برای مقابله با برخی از بیماری‌ها از آنتی‌بیوتیك‌ها در این حیوانات استفاده می‌شود. محل اصلی ذخیره شدن این آنتی‌بیوتیك‌ها در پوست و جگر مرغ است.




نظرات

 



ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)