Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 1481
  • بازدید دیروز: 12832
  • بازدید کل: 31902165

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 804 نفر
خواندنی

تولید فناوری نان با ماندگاری یکساله و ارزش غذایی 3.5 برابرتولید فناوری نان با ماندگاری یکساله و ارزش غذایی 3.5 برابر

عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اعلام تولید فناوری نان با ماندگاری یکساله در کشور از تولید با ماندگاری 6 ماه تا 1 سال در آینده نزدیک خبر داد.



ادامه »


مقالات تخصصی دام، طیور و آبزیان

تاثیر شگفت انگیز روغن هسته انار در جلوگیری از پیری و چین و چروک پوست

خواص روغن هسته انار: جوان کننده پوست، ضد پیری پوست، ضد چروک پوست، ترمیم ترک های پوست، لایه برداری از پوست، ضد اگزما، تقویت کننده موی سر، ضد سرطان سینه، کاهش دهنده اثر یائسگی، ضد دیابت و بیماری های قلبی

تاثیر شگفت انگیز روغن هسته انار در جلوگیری از پیری و چین و چروک پوست

روغن هسته انار دارای قوی ترین آنتی اکسیدان ضدسرطان بوده و تاثیر فوق العاده ای بر شادابی پوست و مو دارد. خاصیت ضد چروک پوست، لایه برداری پوست، ترمیم ترکهای پوست، ضد اگزوما، ضد سرطان سینه، جلوگیری از پیری پوست، بوجود آوردنده حالت الاستیکی برای پوست و برگشت پذیری آن، ضد دیابت و بیماریهای قلبی، کاهش دهنده اثر یائسگی، لطافت پوست و همچنین تقویت عالی مو و پوست سر به تازگی مورد توجه خاص تولید کنندگان لوازم آرایشی بهداشتی معروف دنیا قرارگرفته و هم اکنون بعنوان بهترین داروی تقویت پوست و مو در داخل و خارج از کشور استفاده میگردد.

بر طرف کردن افتادگی و شلی پوست و نیز از بین بردن ترک های پوستی ناشی از زایمان یا رژیم لاغری از شاخص ترین اثرات این روغن معجزه گر است.

روغن های تهیه شده توسط کلد پرس کاملاً خالص و فاقد هر گونه مواد افزودنی و دارای بالاترین کیفیت ماده موثره پانیسیک اسید می باشند. کیفیت روغن مورد نظر به مراتب بالاتر از انواع خارجی بوده و با قیمتی فوق العاده ارزان در ایران در اختیار قرار دارد.

روغن هسته انار تاثیری باور نکردنی در از بین بردن خطوط خالکوبی روی صورت (تاتو) داشته و در حداقل زمان با لایه برداری از پوست باعث از بین رفتن تتو های قدیمی می گردد.

روش مصرف روغن هسته انار جهت احیا و زیبایی پوست:

- به عنوان نرم کننده و مرطوب کننده روزی دو الی سه بار بسته به میزان خشکی پوست به نواحی خشک پوست بمالید (اثر فوری).

- به عنوان کرم مغذی و بازسازی کننده، شبی یک بار به صورت و گردن مالیده و با حرکت دورانی به مدت یک دقیقه ماساژ دهید (سه روز پس از استفاده، پوست شفاف، براق و باطراوت می شود).

- برای رفع شلی و افتادگی پوست روزی دو بار روغن را به پوست مالیده و به مدت یک دقیقه در جهت خلاف افتادگی پوست ماساژ دهید (سه روز پس از استفاده، پوست کشیده می شود. این کار را به مدت پانزده روز ادامه داده سپس سه روز در میان برای جلوگیری از افتادگی مجدد تکرار نمائید).

- برای رفع ترک های پوستی روزی چهار بار به نواحی ترک مالیده با حرکات دورانی به مدت دو دقیقه ماساژ دهید (بعد از شش ماه استفاده اثر معجزه آسای آن را خواهید دید).

هم اکنون از این روغن در انواع صابون، کرم دست و صورت، کرم ضد چروک دور چشم، کرم لایه برداری پوست، ترکیب در شامپو تقویت موی سر در انواع محصولات معتبر خارجی مورد استفاده بسیاری از افراد قرار می گیرد.

همچنین مصارف دارویی این روغن نیز رو به افزایش بوده و مطالعات علمی دانشمندان نشان می دهد که این روغن در کمک به سیستم ایمنی بدن و کمک به مقابله با بیماریهای سرطانی، چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی بسیار موثر است.

روغن هسته انار همچنین شامل فیتوستروژن می باشد که شبیه استروژن طبیعی برای بدن انسان می باشد. بسیاری از خانم ها به موارد استفاده روغن هسته انار و مفید بودن آن جهت کاهش اثر یائسگی پی برده و از آن استفاده می کنند.

خواص دیگر از قبیل برطرف سازی نوسانات خلقی، گرگرفتگی و عرق شبانه، خشکی واژن، کاهش میل جنسی و نیز برای از بین بردن علائم یائسگی، برای استفاده موضعی جهت مرطوب نمودن پوست به عنوان مکمل غذایی روغن ماساژ یا روان کننده بکار می رود.

کاهش رطوبت در پوست موجب افزایش چروکیدگی می گردد که روغن مذکور باعٍث افزایش رطوبت لازم در پوست و کاهش خشکی و چروکیدگی آن می گردد و پوست با استفاده از آن محکم، درخشنده و براق بنظر می رسد. این روغن علاوه بر مرطوب نمودن پوست، به علت خواص استروژنیک طبیعی، آنتی اکسیدانی، ضد فساد پذیری و ضد میکروبی آن باعث افزایش قدرت و خاصیت الاستیکی پوست می شود.

توام بودن اسیدهای چرب موجود در روغن هسته انار، قدرت و خاصیت ضد فساد پذیری را بالا برده بطوریکه به کاهش تورم و آماس ماهیچه و شل کردن آن کمک می کند.

روغن هسته انار به طور گسترده در اکثر ترکیبات آرایشی پوست مورد استفاده قرارمی گیرد، از جمله: صابونهای ساخته شده برای ماساژ، محصولات مراقبت کننده از پوست صورت و دیگر فرآورده های آرایشی بهداشتی برای مراقبت از بدن.

تنها مقدار کمی از آن نتایج سودمندی به ارمغان خواهد داشت.

منبع: موسسه تحقیقاتی mountain rose herbs امریکا.



ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)