Loading...
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 10615
  • بازدید دیروز: 13373
  • بازدید کل: 17206752

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 751 نفر
خواندنی

مقایسه گوشت هامقایسه گوشت ها

مقایسه ارزش غذایی گوشت مرغ، گوشت بلدرچین، گوشت کبک، گوشت شترمرغ، گوشت بوقلمون و گوشت شتر



ادامه »


پرورش ماهی سردآبی، آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی، آزمایشگاه دامپزشکی، اتوماسیون مرغداری، استخر پرورش ماهی اوزون برون، استخر پرورش ماهی تیلاپیا، استخر پرورش ماهی خاویاری، استخر پرورش ماهی قزل آلا، استخر پرورش ماهی کپور، بسته بندی گوشت مرغ، بسته بندی مرغ، بسته بندی مواد پروتئینی، بلدرچین، بوقلمون، پرورش آبزیان، پرورش بلدرچین، پرورش بوقلمون، پرورش شترمرغ، پرورش طیور، پرورش کبک، پرورش گاو شیری، پرورش گوساله نر، پرورش ماهی، پرورش ماهی در قفس، پرورش مرغ تخمگذار، پرورش مرغ مادر گوشتی، تامین داروی دامپزشکی، تامین نهاده های دامی، تامین نهاده های طیور، تجهیز سالن های مرغداری، تجهیزات مرغداری، تجهیزات و ادوات مرغداری، تکثیر و پرورش ماهی، تکثير و پرورش ماهی سردآبی، توزیع داروی دامپزشکی، تولید تجهیزات مرغداری، تولید تخم شترمرغ، تولید تخم مرغ، تولید جوجه یک روزه، تولید جوجه یک روزه گوشتی، تولید جوجه یکروزه، تولید داروی دامپزشکی ، تولید لوازم مرغداری، تولید ماشین آلات مرغداری، تولید محصولات پاستوریزه، تولید محصولات لبنی، تولید مرغ گوشتی، تولید مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، جوجه یک روزه تخم گذار،


مشاهده همه برچسب ها

مقالات دام

چه زمانی می توانید بگوئید گاوتان مبتلا به اسیدوز شده است؟ (علائم اسیدوز)

چه زمانی می توانید بگوئید گاوتان مبتلا به اسیدوز شده است؟ (علائم اسیدوز)

- چربی شیر به کمتر 3 درصد کاهش یابد.

- پروتئین شیر به کمتر از 3 درصد کاهش یابد.

- تغییرات در مصرف غذا

- ظهور زخم پا، لنگش

- کم شدن جویدن نشخوار (کمتر از 50 درصد گاوهایی که دراز می­ کشند، نشخوار می­ کنند).

- کاهش تولید شیر بیش از 5/4 کیلوگرم در مقایسه با آن چیزی که جیره باید تامین کند.

- مدفوع متغیر از سفت تا اسهال در گروه­های غذایی مشابه.

- حضور مقادیری موسین، فیبرین در مدفوع.

- وجود الیاف بلند (بزرگتر از 2/1 سانتی­متر) در مدفوع.

- وجود غلات هضم نشده و خرد شده (بیش از 6/0 سانتی­متر) در مدفوع.

- کاهش بازده خوراک نسبت به سن و روزهای شیردهی.

بیماری اسیدوز تاثیرات دراز مدتی بر روی، هم چربی و هم پروتئین شیر می­ گذارد. بروز اسیدوز در اوایل شیردهی ممکن است ترکیبات شیر را برای بیش از 3 ماه کاهش دهد.



ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)