Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 23112
  • بازدید دیروز: 22135
  • بازدید کل: 25450359

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 781 نفر
خواندنی

خنک کردن گاوهای خشک تحت تنش گرمایی، تولید را افزایش دادخنک کردن گاوهای خشک تحت تنش گرمایی، تولید را افزایش داد

محققان دانشگاه فلوریدا دریافتند که گاوهای خشک، به شدت تحت تاثیر تنش گرمایی قرار گرفته و این اثرات تا زمان شیر دهی ادامه می یابد. در این مطالعه، آنها 16 راس گاو را به دو گروه تقسیم کردند:



ادامه »


مقالات دام

کاهش متان در آروغ گاو بوسیله تغذیه چربی و دانه های روغنی

متان یک فرآورده فرعی حاصل از تخمیر شکمبه است. این گاز گلخانه ای با گرمای زمین ارتباط دارد. حدود 6 تا 10 درصد کل انرژی مصرفی در نهایت به متان تبدیل شده و در نهایت از طریق دهان و بینی در هوا منتشر می شود.

کاهش متان در آروغ گاو بوسیله تغذیه چربی و دانه های روغنی

با بهبود کارایی تولید شیر، خروج گاز متان 25 درصد کاهش می یابد. بر اساس یک مقاله علمی چاپ شده در سمینار گاو شیری غرب کانادا، افزودن 2 تا 4 درصد چربی و دانه های روغنی به جیره گاو، خروج گاز متان را به میزان 10 تا 20 درصد کاهش می دهد. با وجود اینکه اقتصاد کنونی هنوز برای تولید کنندگان، مثبت ارزیابی نمی شود، ولی محققان کشاورزی و متخصصان تغذیه اعلام می کنند که این موضوع، یک روز دست یافتنی خواهد شد. می توان با 20 درصد کاهش تولید متان در شکمبه گاوهای پر تولید، میزان انرژی را که به طور معمول برای آزاد سازی متان بکار می رود، برای تولید شیر بدون افزایش هزینه خوراک بازیافت کرد. همچنین متان را باید در تبادلات صنعت دامپروری نیز ارزیابی نمود. این می تواند باعث درآمدی هر چند مختصر از طریق سود حاصل از کاهش کربن ایجاد کند.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)