Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 16665
  • بازدید دیروز: 24668
  • بازدید کل: 28971939

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 789 نفر
خواندنی

گفتار جامع در باره بیماری یونگفتار جامع در باره بیماری یون

بیماری یون چست ؟ بیماری یون یک عفونت باکتریایی مزمن...



ادامه »


مقالات دام

کاهش متان در آروغ گاو بوسیله تغذیه چربی و دانه های روغنی

متان یک فرآورده فرعی حاصل از تخمیر شکمبه است. این گاز گلخانه ای با گرمای زمین ارتباط دارد. حدود 6 تا 10 درصد کل انرژی مصرفی در نهایت به متان تبدیل شده و در نهایت از طریق دهان و بینی در هوا منتشر می شود.

کاهش متان در آروغ گاو بوسیله تغذیه چربی و دانه های روغنی

با بهبود کارایی تولید شیر، خروج گاز متان 25 درصد کاهش می یابد. بر اساس یک مقاله علمی چاپ شده در سمینار گاو شیری غرب کانادا، افزودن 2 تا 4 درصد چربی و دانه های روغنی به جیره گاو، خروج گاز متان را به میزان 10 تا 20 درصد کاهش می دهد. با وجود اینکه اقتصاد کنونی هنوز برای تولید کنندگان، مثبت ارزیابی نمی شود، ولی محققان کشاورزی و متخصصان تغذیه اعلام می کنند که این موضوع، یک روز دست یافتنی خواهد شد. می توان با 20 درصد کاهش تولید متان در شکمبه گاوهای پر تولید، میزان انرژی را که به طور معمول برای آزاد سازی متان بکار می رود، برای تولید شیر بدون افزایش هزینه خوراک بازیافت کرد. همچنین متان را باید در تبادلات صنعت دامپروری نیز ارزیابی نمود. این می تواند باعث درآمدی هر چند مختصر از طریق سود حاصل از کاهش کربن ایجاد کند.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)