Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 7030
  • بازدید دیروز: 15531
  • بازدید کل: 31310502

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 801 نفر
خواندنی

كشت توام برنج با ماهی و اردک موجب توليد برنج سالم‌تر می شودكشت توام برنج با ماهی و اردک موجب توليد برنج سالم‌تر می شود

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینكه كشت توام برنج با ماهی و اردک موجب تولید محصول سلامت‌تر برنج می‌شود، گفت: استفاده از عوامل بیولوژیک برای مقابله با آفات و همچنین کشت توأم ماهی، اردک و برنج باعث شده است که شرایط ارگانیک بودن در این محصول رعایت شود



ادامه »


مقالات دام

پاستوریزه کردن آغوز

می توان آغوز را با موفقیت پاستوریزه کرد بدون آنکه مقدار ایمنوگلوبین G آغوز و یا غلظت آن کاهش یابد.

پاستوریزه کردن آغوز

مطالعات در ایالت پنسیلوانیای آمریکا ثابت کرد که می توان آغوز را با موفقیت پاستوریزه کرد و نشان داد که گرم کردن آغوز در دمای 60 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 60 دقیقه ترکیب دمایی - زمانی بهینه برای کاهش تعداد باکتری بدون تاثیر بر مقدار ایمنو گلوبین G آغوز و یا غلظت آن است. در مطالعه بعدی، ثابت شد که گوساله هایی که از آغوز حرارت داده شده در دمای 60 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه استفاده کرده اند نسبت به گوساله هایی که از آغوز حرارت داده نشده استفاده کرده اند مقدار ایمنو گلوبین بالاتری دارند (22.6 در مقابل 19.6 گرم در لیتر).

این مقدار بالاتر ایمنو گلوبین خون تا 4 هفتگی ادامه دارد. کل پروتئین سرم در دو گروه در 24 ساعت مشابه و به طور میانگین 5.55 گرم در دسی لیتر بود. وزن بدن گوساله ها در سن 6 هفتگی در دو گروه برابر بود. آغوز در این تحقیق در پاستوریزه کننده های تجاری موجود گرم نشده بود ولی یک دستگاه پاستوریزه کننده با کنترل کننده دمای قابل تنظیم مناسب است چون دمای گرم کردن آغوز باید پائین تر از دمای گرم کردن شیر باشد. هم زدن یکی دیگر از ویژگی های مهم دستگاه پاستوریزه کننده است که موجب گرم کردن یکنواخت آغوز می شود. سرد کردن سریع آغوز بعد از پاستوریزه کردن از خرابی و آسیب پروتئین های آن جلوگیری می کند.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)