Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 14958
  • بازدید دیروز: 28277
  • بازدید کل: 32851942

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 811 نفر
خواندنی

بعد از پاستوریزه کردن کامل، شیر ضایعاتی ایمن تر می شود.بعد از پاستوریزه کردن کامل، شیر ضایعاتی ایمن تر می شود.

با استفاده از پاستوریزه کننده های داخل مزرعه، می توان به مزایای تغذیه ای و اقتصادی شیر ضایعاتی نسبت به جایگزین شیر دست یافت.



ادامه »


مقالات دام

مطمئن شوید گوساله ها تمامی آنتی بادی های آغوز را دریافت می کنند

مطالعات بالینی اخیر نشان داده است که حدود 30 درصد از گوساله ها مقدار کافی از آنتی بادی های آغوز را جذب نمی کنند، حتی اگر مقدار مناسبی دریافت کنند.

مطمئن شوید گوساله ها تمامی آنتی بادی های آغوز را دریافت می کنند

"باب جیمز" از موسسه ویرجینیاتک نتایج چندین مطالعه انجام شده در بخش ترویج دانشگاهها را خلاصه کرده و توصیه­ های زیر را ارائه کرده است:

با آغوز مانند شیر عمل کنید.

آغوز باید طی یک یا دو ساعت بعد از دوشش تغذیه گردد یا بلافاصله تا دمای 4 الی 5/0 درجه سانتی­گراد سرد شود.

آغوز سرد شده را طی 24 ساعت به مصرف برسانید تا رشد باکتریایی محدود شود و از یک یخچال جداگانه تنها برای آغوز استفاده کنید.

آمادگی داشته باشید که اگر آغوز در دسترس نیست، از محصولات جایگزین آغوز با حداقل 100 گرم آنتی­ بادی در هر دوز استفاده کنید.

پروبیوتیک ندهید.

پروبیوتیک­ها را در 12 ساعت نخست زندگی تغذیه نکنید و حداقل 6 ساعت بعد از آخرین مصرف آغوز به تغذیه برسانید.

از مکمل یا جایگزین­ آغوزی که پروبیوتیک، دارد استفاده نکنید.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)