Loading...
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 1647
  • بازدید دیروز: 13122
  • بازدید کل: 16211088

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 747 نفر
خواندنی

راه های شناسایی و مقابله با بیماری مشمشهراه های شناسایی و مقابله با بیماری مشمشه

بیماری کشنده مشمشه از جمله بیماری هایی است که در برخی کشورهای آفریقایی و آسیایی از جمله ایران وجود دارد که شناسایی و مقابله با آن در مکان های پرورش اسب از اهمیت ویژه ای برخوردار است.



ادامه »


پرورش ماهی سردآبی، آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی، آزمایشگاه دامپزشکی، اتوماسیون مرغداری، استخر پرورش ماهی اوزون برون، استخر پرورش ماهی تیلاپیا، استخر پرورش ماهی خاویاری، استخر پرورش ماهی قزل آلا، استخر پرورش ماهی کپور، بسته بندی گوشت مرغ، بسته بندی مرغ، بسته بندی مواد پروتئینی، بلدرچین، بوقلمون، پرورش آبزیان، پرورش بلدرچین، پرورش بوقلمون، پرورش شترمرغ، پرورش طیور، پرورش کبک، پرورش گاو شیری، پرورش گوساله نر، پرورش ماهی، پرورش ماهی در قفس، پرورش مرغ تخمگذار، پرورش مرغ مادر گوشتی، تامین نهاده های دامی، تامین نهاده های طیور، تجهیز سالن های مرغداری، تجهیزات مرغداری، تجهیزات و ادوات مرغداری، تکثیر و پرورش ماهی، تکثير و پرورش ماهی سردآبی، توزیع داروی دامپزشکی، تولید تجهیزات مرغداری، تولید تخم شترمرغ، تولید تخم مرغ، تولید جوجه یک روزه، تولید جوجه یک روزه گوشتی، تولید جوجه یکروزه، تولید داروی دامپزشکی ، تولید لوازم مرغداری، تولید ماشین آلات مرغداری، تولید محصولات پاستوریزه، تولید محصولات لبنی، تولید مرغ گوشتی، تولید مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، جوجه یک روزه تخم گذار، جوجه یک روزه گوشتی،


مشاهده همه برچسب ها

مقالات دام

مطمئن شوید گوساله ها تمامی آنتی بادی های آغوز را دریافت می کنند

مطالعات بالینی اخیر نشان داده است که حدود 30 درصد از گوساله ها مقدار کافی از آنتی بادی های آغوز را جذب نمی کنند، حتی اگر مقدار مناسبی دریافت کنند.

مطمئن شوید گوساله ها تمامی آنتی بادی های آغوز را دریافت می کنند

کنسانتره استارتر جهت تغذیه گوساله (1 هفتگی تا 3 ماهگی)

کنسانتره گروور جهت تغذیه گوساله (3 تا 6 ماهگی)

 

مشاهده روش مصرف


مشاهده قیمت استارتر و گروور گوساله

"باب جیمز" از موسسه ویرجینیاتک نتایج چندین مطالعه انجام شده در بخش ترویج دانشگاهها را خلاصه کرده و توصیه­ های زیر را ارائه کرده است:

با آغوز مانند شیر عمل کنید.

آغوز باید طی یک یا دو ساعت بعد از دوشش تغذیه گردد یا بلافاصله تا دمای 4 الی 5/0 درجه سانتی­گراد سرد شود.

آغوز سرد شده را طی 24 ساعت به مصرف برسانید تا رشد باکتریایی محدود شود و از یک یخچال جداگانه تنها برای آغوز استفاده کنید.

آمادگی داشته باشید که اگر آغوز در دسترس نیست، از محصولات جایگزین آغوز با حداقل 100 گرم آنتی­ بادی در هر دوز استفاده کنید.

پروبیوتیک ندهید.

پروبیوتیک­ها را در 12 ساعت نخست زندگی تغذیه نکنید و حداقل 6 ساعت بعد از آخرین مصرف آغوز به تغذیه برسانید.

از مکمل یا جایگزین­ آغوزی که پروبیوتیک، دارد استفاده نکنید.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)