Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 16293
  • بازدید دیروز: 27009
  • بازدید کل: 20914919

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 764 نفر
خواندنی

خطر استفاده از آنتی‌ بیوتیک در مرغداری‌ هاخطر استفاده از آنتی‌ بیوتیک در مرغداری‌ ها

بنیاد حفاظت از طبیعت و محیط زیست آلمان خواستار توقف استفاده از آنتی‌ بیوتیک در مرغداری‌ های این کشور شده است. مصرف مداوم آنتی‌ بیوتیک موجب رشد باکتری‌های مقاوم در گوشت مرغ می‌شود. این باکتری‌ها برای انسان خطرناک هستند.



ادامه »


مقالات دام

عوامل زیادی در پیش گیری از لنگش نقش دارند

عوامل زیادی در پیش گیری از لنگش نقش دارند

بیماری لنگش اغلب با زایش شروع می ­شود ولی عوامل خطر زای دیگری نیز هستند که تولیدکنندگان باید به آن توجه کنند:

زایش می­تواند لنگش را آغاز کند

تغییرات هورمونی و تغذی­ه ای در طول این زمان می­تواند گاوها را در معرض خطر بالاتر ابتلاء به لنگش قراردهد.

مدیریت نقش مهمی دارد

چگونگی پرورش تلیسه­ ها، می­ تواند عاملی در گسترش لنگش باشد. سم­ چینی منظم، دو بار در سال، می­تواند از مشکلات سم جلوگیری کند. گاوها باید در زمان خشکی سم­ چینی شوند تا وزن به طور مساوی روی اندام­های حرکتی توزیع شود.

بیماری می­ تواند علت باشد

اسیدوز شکمبه، یکی از دلایل لنگش است زیرا سم­ ها را نسبت به بیماری آسیب­ پذیرتر می­ کند. بیماری­های عفونی، سمومی در خون ترشح می­ کنند که منجر به خون­ریزی کف سم می­ گردد.

تغذیه مهم است

مطمئن شوید که گاوها الیاف کافی دریافت می­ کنند و مصرف ماده خشک خوبی دارند. خوراک کپک زده نیز عامل خطرزایی است.

محیط گاو را فراموش نکنید

کف، آسایش گاو، طرح جایگاه و تهویه می­ تواند گاو را در معرض خطر بالاتر لنگش قراردهد. کف لاستیکی کمک می­ کند.

اصلاح نژاد را برای سلامتی پا انجام دهید

سخت­ زایی و اصلاح برای تولید شیر بالا، صفاتی هستند که می­ توانند روی لنگش تاثیر داشته باشند.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)