Loading...
زر فروکتوز
ویترین

(شرکت اکوپرم تولید کننده و وارد کننده پیت ماس خنثی، خاک پوشش قارچ، پیت ماس ویژه خاک گلدان و خاک گلخانه ای)

www.peatrus.com

نمایش تبلیغ شما در اینجا
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 10383
  • بازدید دیروز: 16589
  • بازدید کل: 18717777

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 753 نفر
خواندنی

اهداف کیفیت شیرتان را ارزیابی و به روز کنیداهداف کیفیت شیرتان را ارزیابی و به روز کنید

پرورش دهندگان باید برنامه های مدیریت ورم پستان و اهداف کیفیت شیرشان را سالیانه ارزیابی کنند. آنها باید بررسی و تعیین کنند چه تغییراتی در ماه های آینده باید برای پیشرفت کیفیت شیر و سلامت پستان گاوهای شیری شان انجام دهند.



ادامه »


مقالات دام

عوامل زیادی در پیش گیری از لنگش نقش دارند

عوامل زیادی در پیش گیری از لنگش نقش دارند

بیماری لنگش اغلب با زایش شروع می ­شود ولی عوامل خطر زای دیگری نیز هستند که تولیدکنندگان باید به آن توجه کنند:

زایش می­تواند لنگش را آغاز کند

تغییرات هورمونی و تغذی­ه ای در طول این زمان می­تواند گاوها را در معرض خطر بالاتر ابتلاء به لنگش قراردهد.

مدیریت نقش مهمی دارد

چگونگی پرورش تلیسه­ ها، می­ تواند عاملی در گسترش لنگش باشد. سم­ چینی منظم، دو بار در سال، می­تواند از مشکلات سم جلوگیری کند. گاوها باید در زمان خشکی سم­ چینی شوند تا وزن به طور مساوی روی اندام­های حرکتی توزیع شود.

بیماری می­ تواند علت باشد

اسیدوز شکمبه، یکی از دلایل لنگش است زیرا سم­ ها را نسبت به بیماری آسیب­ پذیرتر می­ کند. بیماری­های عفونی، سمومی در خون ترشح می­ کنند که منجر به خون­ریزی کف سم می­ گردد.

تغذیه مهم است

مطمئن شوید که گاوها الیاف کافی دریافت می­ کنند و مصرف ماده خشک خوبی دارند. خوراک کپک زده نیز عامل خطرزایی است.

محیط گاو را فراموش نکنید

کف، آسایش گاو، طرح جایگاه و تهویه می­ تواند گاو را در معرض خطر بالاتر لنگش قراردهد. کف لاستیکی کمک می­ کند.

اصلاح نژاد را برای سلامتی پا انجام دهید

سخت­ زایی و اصلاح برای تولید شیر بالا، صفاتی هستند که می­ توانند روی لنگش تاثیر داشته باشند.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)