Loading...
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 16940
  • بازدید دیروز: 13566
  • بازدید کل: 16649774

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 749 نفر
خواندنی

هشت دستورالعمل موثر در مورد مدیریت تغذیه گاوهای دوره انتقالهشت دستورالعمل موثر در مورد مدیریت تغذیه گاوهای دوره انتقال

هنگام مدیریت تغذیه گاوهای دوره انتقال، هشت دستورالعمل را فهرست نموده و بر مبنای رعایت رعایت این دستورالعمل ها از 1 تا 5 به گاوداری خود نمره دهید.



ادامه »


پرورش ماهی سردآبی، آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی، آزمایشگاه دامپزشکی، اتوماسیون مرغداری، استخر پرورش ماهی اوزون برون، استخر پرورش ماهی تیلاپیا، استخر پرورش ماهی خاویاری، استخر پرورش ماهی قزل آلا، استخر پرورش ماهی کپور، بسته بندی گوشت مرغ، بسته بندی مرغ، بسته بندی مواد پروتئینی، بلدرچین، بوقلمون، پرورش آبزیان، پرورش بلدرچین، پرورش بوقلمون، پرورش شترمرغ، پرورش طیور، پرورش کبک، پرورش گاو شیری، پرورش گوساله نر، پرورش ماهی، پرورش ماهی در قفس، پرورش مرغ تخمگذار، پرورش مرغ مادر گوشتی، تامین داروی دامپزشکی، تامین نهاده های دامی، تامین نهاده های طیور، تجهیز سالن های مرغداری، تجهیزات مرغداری، تجهیزات و ادوات مرغداری، تکثیر و پرورش ماهی، تکثير و پرورش ماهی سردآبی، توزیع داروی دامپزشکی، تولید تجهیزات مرغداری، تولید تخم شترمرغ، تولید تخم مرغ، تولید جوجه یک روزه، تولید جوجه یک روزه گوشتی، تولید جوجه یکروزه، تولید داروی دامپزشکی ، تولید لوازم مرغداری، تولید ماشین آلات مرغداری، تولید محصولات پاستوریزه، تولید محصولات لبنی، تولید مرغ گوشتی، تولید مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، جوجه یک روزه تخم گذار،


مشاهده همه برچسب ها

مقالات دام

خنک سازی گله گاو شیری و نرخ گیرایی

اثر مثبت خنک سازی شدید گله گاو شیری بر تولید شیر و نرخ گیرایی.

خنک سازی  گله گاو شیری و نرخ گیرایی

روش تجربه شده و کاملا موثر برای بالا نگاه داشتن تولید شیر و گیرایی موثر در طول تابستان. این روش بر اساس خیس کردن و تهویه اجباری بدن گاو یا خنک کردن مستقیم انجام شده است.

گاوها 10 نوبت خنکسازی، هر نوبت به مدت 45 دقیقه دریافت می کنند.

5 بار در روز گاوها در محل انتظار شیردوشی، قبل از هر بار دوشش و دو بار بین شیر دوشی "صبح و ظهر" و "ظهر و شب" خنک می شوند.

پس از هر بار بازگشت از شیردوشی، در محل تغذیه، خنک سازی دیگری به مدت 45 دقیقه انجام می شود.

خنک سازی بر اساس توالی 30 ثانیه خیس شدن (استفاده از 112 لیتر در ساعت) و 4 تا 5 دقیقه تهویه اجباری (استفاده از فن های 62 سانتیمتری با سرعت حداقل 3 متر بر ثانیه) می باشد که در کل گاوها 7 ساعت در روز خنک می شوند.

این روش در مورد گله گاو پر تولید و کم تولید در طول تابستان تجربه شده و نشان داده است که میزان تولید شیر گاوها در این روش در سال یکسان باقی مانده و در تابستان دچار افت نمی شوند، ضمن آنکه میزان گیرایی آنها نیز تغییر محسوسی نمی کند.





ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)