Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 11752
  • بازدید دیروز: 13416
  • بازدید کل: 20766479

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 764 نفر
خواندنی

گوشت، شير و تخم مرغ حاوی دارو نخوريمگوشت، شير و تخم مرغ حاوی دارو نخوريم

هنگامی كه انسان فرآورده های دامی آلوده به باقيمانده های دارويی را مصرف می كند، مانند آن است كه بدون داشتن هيچگونه نيازی، دارو مصرف كرده باشد.



ادامه »


مقالات دام

خنک سازی گله گاو شیری و نرخ گیرایی

اثر مثبت خنک سازی شدید گله گاو شیری بر تولید شیر و نرخ گیرایی.

خنک سازی  گله گاو شیری و نرخ گیرایی

روش تجربه شده و کاملا موثر برای بالا نگاه داشتن تولید شیر و گیرایی موثر در طول تابستان. این روش بر اساس خیس کردن و تهویه اجباری بدن گاو یا خنک کردن مستقیم انجام شده است.

گاوها 10 نوبت خنکسازی، هر نوبت به مدت 45 دقیقه دریافت می کنند.

5 بار در روز گاوها در محل انتظار شیردوشی، قبل از هر بار دوشش و دو بار بین شیر دوشی "صبح و ظهر" و "ظهر و شب" خنک می شوند.

پس از هر بار بازگشت از شیردوشی، در محل تغذیه، خنک سازی دیگری به مدت 45 دقیقه انجام می شود.

خنک سازی بر اساس توالی 30 ثانیه خیس شدن (استفاده از 112 لیتر در ساعت) و 4 تا 5 دقیقه تهویه اجباری (استفاده از فن های 62 سانتیمتری با سرعت حداقل 3 متر بر ثانیه) می باشد که در کل گاوها 7 ساعت در روز خنک می شوند.

این روش در مورد گله گاو پر تولید و کم تولید در طول تابستان تجربه شده و نشان داده است که میزان تولید شیر گاوها در این روش در سال یکسان باقی مانده و در تابستان دچار افت نمی شوند، ضمن آنکه میزان گیرایی آنها نیز تغییر محسوسی نمی کند.





ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)