Loading...
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 6118
  • بازدید دیروز: 18395
  • بازدید کل: 16657347

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 749 نفر
خواندنی

مهار تنش گرماییمهار تنش گرمایی

وقتی گاوها دچار تنش گرمایی می شوند، عمل گوارش، میزان سوخت وساز، تولید مثل و تولید شیر آنها همگی تحت تاثیر قرار می گیرند. متاسفانه هیچ چیزی وجود ندارد که بتواند جای این 4 عمل بیولوژیکی را در بدن بگیرد.



ادامه »


پرورش ماهی سردآبی، آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی، آزمایشگاه دامپزشکی، اتوماسیون مرغداری، استخر پرورش ماهی اوزون برون، استخر پرورش ماهی تیلاپیا، استخر پرورش ماهی خاویاری، استخر پرورش ماهی قزل آلا، استخر پرورش ماهی کپور، بسته بندی گوشت مرغ، بسته بندی مرغ، بسته بندی مواد پروتئینی، بلدرچین، بوقلمون، پرورش آبزیان، پرورش بلدرچین، پرورش بوقلمون، پرورش شترمرغ، پرورش طیور، پرورش کبک، پرورش گاو شیری، پرورش گوساله نر، پرورش ماهی، پرورش ماهی در قفس، پرورش مرغ تخمگذار، پرورش مرغ مادر گوشتی، تامین داروی دامپزشکی، تامین نهاده های دامی، تامین نهاده های طیور، تجهیز سالن های مرغداری، تجهیزات مرغداری، تجهیزات و ادوات مرغداری، تکثیر و پرورش ماهی، تکثير و پرورش ماهی سردآبی، توزیع داروی دامپزشکی، تولید تجهیزات مرغداری، تولید تخم شترمرغ، تولید تخم مرغ، تولید جوجه یک روزه، تولید جوجه یک روزه گوشتی، تولید جوجه یکروزه، تولید داروی دامپزشکی ، تولید لوازم مرغداری، تولید ماشین آلات مرغداری، تولید محصولات پاستوریزه، تولید محصولات لبنی، تولید مرغ گوشتی، تولید مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، جوجه یک روزه تخم گذار،


مشاهده همه برچسب ها

مقالات دام

بازدهی بهتر مخلوط کنجاله کانولا و باقیمانده تقطیری غلات در تغذیه گاو شیری

ترکیب باقیمانده تقطیری غلات و کنجاله کانولا نه تنها باعث بهبود تولید شیر و افزایش بازده مواد خوراکی می شود بلکه باعث افزایش نمره وضعیت بدنی گاو شیری نیز خواهد شد.

بازدهی بهتر مخلوط کنجاله کانولا و باقیمانده تقطیری غلات در تغذیه گاو شیری

پرورش دهندگان گاو شیری می دانند که باقیمانده تقطیری غلاتی که محصول فرعی تولید الکل اتانول هستند منبع مقرون به صرفه پروتئینی می باشند. باقیمانده های تقطیری غلات اگر چه منبعی مقرون به صرفه هستند ولی افزودن آنها به جیره محدودیت هایی دارد. اگر بیش از حد ترکیب

آستانه 5/4 تا 8/6 کیلوگرم به ازای هرگاو به جیره افزوده شود تولید شیر یا ترکیبات کاهش می یابد. ترکیب اسیدهای آمینه باقیمانده تقطیری غلات مطلوبیت کمی به همراه دارد و اگر علاوه بر منابع غنی از پروتئین، باقیمانده تقطیری غلات به جیره افزوده نشود، کاهش تولید شیر وجود خواهد داشت. اسیدهای آمینه ترکیب حیاتی و اصلی پروتئین ها هستند و برای تولید بهینه شیر باید موازنه و تنظیم شوند. باقیمانده تقطیری غلات فاقد موازنه مناسب اسیدهای آمینه هستند و مصرف آنها هنگامی که به عنوان منبع پروتئینی استفاده می شوند با محدودیت همراه است.

جیره غذایی علمی در گاوداری مدرن

ترکیب اسید آمینه بهتر کانولا

منبع پروتئینی دیگری که مورد توجه دامداران قرار گرفت کنجاله کانولا بود. این کنجاله محصول فرعی کارخانه های تولید روغن کانولا است، که از نظر قیمت مقرون به صرفه می باشد. کنجاله کانولا در مقایسه با باقیمانده تقطیری غلات دارای ترکیب اسید آمینه بهتر و کامل تری برای تولید شیر می باشد.

محققان دانشگاه کالیفرنیا روی منابع پروتئینی از جمله کنجاله کانولا کارهای بسیار زیادی انجام داده اند. آنها دریافتند که اگر هردو منبع پروتئینی در جیره استفاده شود مزیت آنها به حداکثر می رسد و مخلوط کردن آنها باعث موازنه بهتر ترکیب اسیدهای آمینه و در ضمن مقرون به صرفه بودن جیره می شود.

تاکنون، محققان تنها یک تحقیق در این زمینه انجام داده اند و تحقیقات بیشتر در دست انجام است. تحقیق شامل چهار جیره از باقیمانده تقطیری غلات و کنجاله است که به چهار بهاربند شامل 320 گاو خورانده می شد. در مطالعه کامل تر هر چهار گروه، دامها از هر چهار جیره استفاده می کنند. 20 درصد ماده خشک جیره ها شامل کنجاله کانولا و باقیمانده تقطیری غلات با ترکیبی از هر دو با 17 درصد پروتئین خام می باشد.

در این تحقیق متوجه شدند اگر باقیمانده تقطیری غلات در جیره با کنجاله کانولا جایگزین شود هم تولید شیر بیش از 3/2 کیلوگرم (به جدول نگاه کنید) و هم سوددهی گله افزایش می یابد. اگر کنجاله کانولا ترکیب پروتئینی جیره را به خود اختصاص دهد تولید شیر افزایش بیشتری خواهد داشت. جیره ای که تنها شامل کنجاله کانولا باشد نسبت به ترکیب کنجاله کانولا و باقیمانده تقطیری غلات از نظر تولید شیر و ترکیبات آن مزیتی نخواهد داشت. علاوه بر مزیت تولید شیر، ترکیب در منبع پروتئینی فوق باعث بهبود نسبت شیر به مواد خوراکی خواهد شد. در جیره هایی که از کنجاله کانولا استفاده شده بود، شیر بیشتری به ازای هر کیلوگرم مواد خوراکی به دست آمد و هزینه مواد خوراکی کاهش یافت.

نمره وضعیت بدنی

مزیت غیر قابل انتظاری که ترکیب باقیمانده تقطیری غلات و کنجاله کانولا داشت بهبود نمره وضعیت بدنی بود. محققان دریافتند که ترکیب این دو منبع پروتئینی نه تنها باعث بهبود تولید شیر و افزایش بازده مواد خوراکی می شود بلکه باعث افزایش نمره وضعیت بدنی نیز خواهد شد. به دنبال این یافته غیر قابل انتظار، محققان به بررسی چگونگی تاثیر موازنه ترکیب اسیدهای آمینه بر استفاده دام مواد مغذی پرداختند.

محققان با بررسی و تجزیه و تحلیل نتایج به این نتیجه رسیدند که بهترین درصد ترکیب برای باقیمانده تقطیری غلات و کنجاله کانولا بین 33 تا 40 درصد باقیمانده تقطیری غلات و 60 تا 67 درصد کنجاله کانولا می باشد. با استفاده از این ترکیب پرورش دهندگان گاو شیری هم هزینه ها را کاهش می دهند و هم می توانند تولید شیر گله را افزایش دهند.




ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)