Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 14976
  • بازدید دیروز: 28277
  • بازدید کل: 32851960

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 811 نفر
خواندنی

کاهش متان در آروغ گاو بوسیله تغذیه چربی و دانه های روغنیکاهش متان در آروغ گاو بوسیله تغذیه چربی و دانه های روغنی

متان یک فرآورده فرعی حاصل از تخمیر شکمبه است. این گاز گلخانه ای با گرمای زمین ارتباط دارد. حدود 6 تا 10 درصد کل انرژی مصرفی در نهایت به متان تبدیل شده و در نهایت از طریق دهان و بینی در هوا منتشر می شود.



ادامه »


مقالات دام

بیماری اسیدوز و عوامل متداولی که منجر به اسیدوز می شوند:

بیماری اسیدوز و عوامل متداولی که منجر به اسیدوز می شوند:
جیره هایی که بیش از 28 درصد از ماده خشک آن، نشاسته است.
وقتی که نسبت کنسانتره به علوفه در جیره بیش از 55 درصد باشد.
وقتی که به سرعت، جیره با علوفه بالا را به جیره حاوی کنسانتره بالا، تغییر دهید.
تغییر سریع از سیلاژ به سمت سطوح بالای علوفه سبز میتواند باعث اسیدوز شود.
زمانی که الیاف جیره کم باشد، کمتر از 30 درصد دیواره سلولی (NDF) کمتر از 19 درصد دیواره سلولی علوفه به عنوان درصدی از ماده خشک جیره.
وقتی که مقدار کافی از دیواره سلولی علوفه ذخیره نکنید.
زمانی که جیره شامل خوراکهای خیلی مرطوب و به سرعت تخمیر پذیر است، بیش از 52 درصد رطوبت دارد.
زیاد مخلوط کردن جیره کاملا مخلوط ممکن است که اندازه ذرت را بیش از حد کاهش دهد، بیش از 20 درصد زرات در سینی کف الک میماند.
توزیع غیر معمول اندازه ذرات هم دخیل است.


ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)