Loading...
زر فروکتوز
ویترین

(شرکت اکوپرم تولید کننده و وارد کننده پیت ماس خنثی، خاک پوشش قارچ، پیت ماس ویژه خاک گلدان و خاک گلخانه ای)

www.peatrus.com

نمایش تبلیغ شما در اینجا
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 4560
  • بازدید دیروز: 15024
  • بازدید کل: 19927199

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 758 نفر
خواندنی

خوراک کله پاچه بسیار لذیذ است، اما کدام قسمت کله پاچه را بخوریم و کدام قسمت را نخوریم!خوراک کله پاچه بسیار لذیذ است، اما کدام قسمت کله پاچه را بخوریم و کدام قسمت را نخوریم!

مرسوم است کله‌پاچه در وعده صبحانه مصرف شود اما به هر حال مهم آن است که کله‌پاچه را به عنوان وعده اصلی غذایی بخوریم و 2 وعده دیگر در روز سبک باشد.



ادامه »


مقالات دام

بیماری اسیدوز و عوامل متداولی که منجر به اسیدوز می شوند:

بیماری اسیدوز و عوامل متداولی که منجر به اسیدوز می شوند:
جیره هایی که بیش از 28 درصد از ماده خشک آن، نشاسته است.
وقتی که نسبت کنسانتره به علوفه در جیره بیش از 55 درصد باشد.
وقتی که به سرعت، جیره با علوفه بالا را به جیره حاوی کنسانتره بالا، تغییر دهید.
تغییر سریع از سیلاژ به سمت سطوح بالای علوفه سبز میتواند باعث اسیدوز شود.
زمانی که الیاف جیره کم باشد، کمتر از 30 درصد دیواره سلولی (NDF) کمتر از 19 درصد دیواره سلولی علوفه به عنوان درصدی از ماده خشک جیره.
وقتی که مقدار کافی از دیواره سلولی علوفه ذخیره نکنید.
زمانی که جیره شامل خوراکهای خیلی مرطوب و به سرعت تخمیر پذیر است، بیش از 52 درصد رطوبت دارد.
زیاد مخلوط کردن جیره کاملا مخلوط ممکن است که اندازه ذرت را بیش از حد کاهش دهد، بیش از 20 درصد زرات در سینی کف الک میماند.
توزیع غیر معمول اندازه ذرات هم دخیل است.


ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)