Loading...
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 19167
  • بازدید دیروز: 15652
  • بازدید کل: 17705671

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 752 نفر
خواندنی

اهمیت دقت تشخیص فحلی در گاوداری هااهمیت دقت تشخیص فحلی در گاوداری ها

صحت و کارایی تشخیص فحلی برای موفقیت برنامه های تولید مثلی مزارع پرورش گاو شیری بسیار حیاتی است. سود دهی گله به دلایل زیر به تشخیص فحلی وابسته و متکی است:



ادامه »


پرورش ماهی سردآبی، آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی، آزمایشگاه دامپزشکی، اتوماسیون مرغداری، استخر پرورش ماهی اوزون برون، استخر پرورش ماهی تیلاپیا، استخر پرورش ماهی خاویاری، استخر پرورش ماهی قزل آلا، استخر پرورش ماهی کپور، بسته بندی گوشت مرغ، بسته بندی مرغ، بسته بندی مواد پروتئینی، بلدرچین، بوقلمون، پرورش آبزیان، پرورش بلدرچین، پرورش بوقلمون، پرورش شترمرغ، پرورش طیور، پرورش کبک، پرورش گاو شیری، پرورش گوساله نر، پرورش ماهی، پرورش ماهی در قفس، پرورش مرغ تخمگذار، پرورش مرغ مادر گوشتی، تامین داروی دامپزشکی، تامین نهاده های دامی، تامین نهاده های طیور، تجهیز سالن های مرغداری، تجهیزات مرغداری، تجهیزات و ادوات مرغداری، تکثیر و پرورش ماهی، تکثير و پرورش ماهی سردآبی، توزیع داروی دامپزشکی، تولید تجهیزات مرغداری، تولید تخم شترمرغ، تولید تخم مرغ، تولید جوجه یک روزه، تولید جوجه یک روزه گوشتی، تولید جوجه یکروزه، تولید داروی دامپزشکی ، تولید لوازم مرغداری، تولید ماشین آلات مرغداری، تولید محصولات پاستوریزه، تولید محصولات لبنی، تولید مرغ گوشتی، تولید مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، جوجه یک روزه تخم گذار،


مشاهده همه برچسب ها

مقالات دام

بیماری اسیدوز و عوامل متداولی که منجر به اسیدوز می شوند:

بیماری اسیدوز و عوامل متداولی که منجر به اسیدوز می شوند:
جیره هایی که بیش از 28 درصد از ماده خشک آن، نشاسته است.
وقتی که نسبت کنسانتره به علوفه در جیره بیش از 55 درصد باشد.
وقتی که به سرعت، جیره با علوفه بالا را به جیره حاوی کنسانتره بالا، تغییر دهید.
تغییر سریع از سیلاژ به سمت سطوح بالای علوفه سبز میتواند باعث اسیدوز شود.
زمانی که الیاف جیره کم باشد، کمتر از 30 درصد دیواره سلولی (NDF) کمتر از 19 درصد دیواره سلولی علوفه به عنوان درصدی از ماده خشک جیره.
وقتی که مقدار کافی از دیواره سلولی علوفه ذخیره نکنید.
زمانی که جیره شامل خوراکهای خیلی مرطوب و به سرعت تخمیر پذیر است، بیش از 52 درصد رطوبت دارد.
زیاد مخلوط کردن جیره کاملا مخلوط ممکن است که اندازه ذرت را بیش از حد کاهش دهد، بیش از 20 درصد زرات در سینی کف الک میماند.
توزیع غیر معمول اندازه ذرات هم دخیل است.


ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)