Loading...
زر فروکتوز
آمار بازدید از سایت

  • بازدید امروز: 16081
  • بازدید دیروز: 27009
  • بازدید کل: 20914707

اشتراک خبرنامه

با عضويت در خبرنامه، از آخرين اخبار، مقالات و پيشنهادات ويژه اعضاء مطلع شوید.


تعداد اعضاء: 764 نفر
خواندنی

بلدرچين روی پله‌های صنعتبلدرچين روی پله‌های صنعت

گوشت بلدرچین دارای ارزش غذایی بسیار مفیدی بوده و میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 5 الی 10 درصد بیشتر است.



ادامه »


مقالات دام

بعد از پاستوریزه کردن کامل، شیر ضایعاتی ایمن تر می شود.

با استفاده از پاستوریزه کننده های داخل مزرعه، می توان به مزایای تغذیه ای و اقتصادی شیر ضایعاتی نسبت به جایگزین شیر دست یافت.

بعد از پاستوریزه کردن کامل، شیر ضایعاتی ایمن تر می شود.

مطالعه ای در هفت دامداری در غرب نیویورک با 600 تا 4000 راس گاو انجام شد تا مشخص شود آیا روش های پاستوریزه کردن، شمار باکتریایی را کاهش می دهد یا نه.

شش دامداری از روش دمای بالا، زمان کوتاه (HTST) یا جریان پیوسته استفاده می کردند. HTST امکان می دهد تا شیر تا دمای 72 درجه سانتیگراد به مدت 15 ثانیه، حرارت دریافت کند. دامداری دیگر از دمای پائین، زمان طولانی (LTHT) یا روش ناپیوسته استفاده می کرد. پاستوریزه کننده های ناپیوسته یا پیمانه ای، شیر را تا دمای 63 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه حرارت می دهند. نتایج تحقیق که در نشریه " انجمن آمریکایی متخصصان گاو شیری" منتشر شد، بیان می کند که هیچ یک از دامداری ها قبلا یک برنامه کنترل کیفیت پاستوریزه کننده نداشتند. میانگین حداکثر دمای پاستوریزه کننده، 75 درجه و دامنه دمای آن از 71 تا 78 درجه سانتیگراد بود. حجم پیمانه ها از 202 تا 1260 لیتر و به طور متوسط 428 لیتر بود. بار میکروبی قبلا از پاستوریزاسیون 82512 واحد تشکیل دهنده کلونی (cfu) در میلی لیتر بود. در حالیکه بعد از پاستوریزاسیون، مقدار 5182 واحد تشکیل دهنده کلونی در میلی لیتر را به خود اختصاص می داد. از 195 نمونه اخذ شده بعد از پاستوریزاسیون، 66 درصد شمار کمتر از 1000 cfu در میلی لیتر و 87 درصد، میزان کمتر از 10000 واحد تشکیل دهنده کلونی در میلی لیتر داشتند.

19 نمونه پاستوریزه نشده از نظر مایکوپلاسما مثبت بودند که 4 تا از اینها بعد از پاستوریزه شدن باز هم مثبت بودند. با این حال، منشاء هر 4 نمونه متعلق به یک دامداری بود که ظرفی که هم برای شیر پاستوریزه نشده و هم پاستوریزه شده مورد استفاده قرار می گرفت را تمیز نمی کرد.




نظرات

 


  • پاستوریزه کردن برای کاستن بارمیکروبی مناسب است اماچنانچه بلافاصله بعدازدوش به پلیت کولرکه داىُم آب بادمای زیر4درجه درجریان است تبادل شود هزینه بخاروتجدید عملیات پاستوریزه درکارگاههای تولیدی لبنی رادرپی نخواهدداشت ازاین نظرکه رشدبارمیکربی شیردردمای 5درجه تقریباًدوروزمتوقف خواهدماندوازمنظرعلمای صنعت شیر دردمای 2 درجه چندروزبیشتررشد یارمکربی متوقف خواهد شد،که بااندک هزینه میتوان آب با دمای زیر4 درجه راتامین کرد

ارسال نظر

* لطفا فقط مرتبط با مطلب فوق نظر بدهید. در غیر این صورت ممکن است نظرتان منتشر نشود.

* آدرس ایمیل شما توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.


(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)